MonDiet
Aktywna w BB
Myśle ze nawet jeżeli owu jutro to najlepiej przytulanki dziś, jutro i pojutrze (przed, w owu i po)A ja bym i dzis i jutro sie przytulala.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśle ze nawet jeżeli owu jutro to najlepiej przytulanki dziś, jutro i pojutrze (przed, w owu i po)A ja bym i dzis i jutro sie przytulala.
Się ciesz, że odnalazłaś tam choć marchewkę ;-) Jutro dostaniesz pewnie biały serek bez soli. Jak się czujesz ? Plamienie ustało ?A ja leze na obserwacji. Karmia mnie mielonym i krupnikiem z marchewkajesli chodzi o badania to na porannym obchodzie nic nie wiedzieli, ale teraz pielegniarka powiedziala ze jest przyrost. Na wieczornym obchodzie bede wiedziec wiecej.
EDIT: dostaje ponadto luteine 3xdobe
A ja leze na obserwacji. Karmia mnie mielonym i krupnikiem z marchewka [emoji16] jesli chodzi o badania to na porannym obchodzie nic nie wiedzieli, ale teraz pielegniarka powiedziala ze jest przyrost. Na wieczornym obchodzie bede wiedziec wiecej.
EDIT: dostaje ponadto luteine 3xdobe
Ja w tym cyklu testujeHej dziewczyny czy któraś z was stosowała żel Fertilsafe plus? Pomaga ? Szkodzi?
Ja w tym cyklu testuje![]()
Przebija cień ale trzeba wytężyć wzrokTest z teraz co myślicie? Dopiero doczytałam że ma czułość 25Zobacz załącznik 1045445
Test z teraz co myślicie? Dopiero doczytałam że ma czułość 25Zobacz załącznik 1045445