Super! Gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Gratulacje
Tsh ft3 ft4 prolaktyna w każdym momencie. Lh fsh estradiol testosteron między 2 a 5dc progesteron 7-8 dni po owulacji... Co do pcos to właśnie obliczyć stosunek lh do fsh zrobić dokładne USG i sprawdzić jak wyglądają jajniki i warto zrobić rezerwę jajnikowa (AMH)Gratuluję dziewczyny kresekNiedługo tylko ja tu zostanę widzę :/
@młoda1994 Ty się orientujesz w tych badaniach hormonalnych, LH i fsh najlepiej zrobić w 1-5 dniu cyklu prawda? A prolaktyne, progesteron i testosteron w fazie poowulacyjnej..? Co jeszcze warto zrobić żeby wykluczyć pcos lub inne świństwo, które nie pozwala zaciazyc?
A jakie mialas objawy i czy udało sie juz tobie zajsc w ciąże
[/QUOT
Mialam cykle bezowulacyjne, tak to nie odczuwalam nic specjalnego. Nie udało mi się, ale przypuszczam że to nie przez hiperprolaktynemie.
A ja dziś witam się 4 dni przed okresem „spadniętą” temperaturą i opuszczoną szyjką [emoji17] czyli znowu się nie udało
Właśnie zapomniałam o estradiolu. Tsh miałam robione jakieś 3 cykle temu i wyszło ok,to czy ft3 i ft4 w takim przypadku trzeba robić? Poziom glukozy mam w normie bo robiłam badania więc krzywa już chyba nie jest Konieczna?Tsh ft3 ft4 prolaktyna w każdym momencie. Lh fsh estradiol testosteron między 2 a 5dc progesteron 7-8 dni po owulacji... Co do pcos to właśnie obliczyć stosunek lh do fsh zrobić dokładne USG i sprawdzić jak wyglądają jajniki i warto zrobić rezerwę jajnikowa (AMH)
Tsh z miesiąca na miesiąc się zmienia ja bym powtórzyła tsh i jeśli tsh wyjdzie za wysokie lub za niskie to dopiero ft3 ft4Właśnie zapomniałam o estradiolu. Tsh miałam robione jakieś 3 cykle temu i wyszło ok,to czy ft3 i ft4 w takim przypadku trzeba robić? Poziom glukozy mam w normie bo robiłam badania więc krzywa już chyba nie jest Konieczna?