JestemZosia
Fanka BB :)
Też czytałam. O. Tym plamienia, ale. Az nie chce mi się wierzyć, że to może mnie dotyczyć, bo zawsze mam plamienia przed okresemZrób kochana, może to bylo plamienie implantacyjne. Trzymam kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też czytałam. O. Tym plamienia, ale. Az nie chce mi się wierzyć, że to może mnie dotyczyć, bo zawsze mam plamienia przed okresemZrób kochana, może to bylo plamienie implantacyjne. Trzymam kciuki!
Testuj, testujDziewczyny zglupialam całkiem.. 4 dni temu dostałam plamienia, więc byłam pewna że będę miła okres bo tak się u mnie zawsze zaczynało. Plamienia miałam przed dwa dni. Od wczoraj cisza. Dziś powinnam mieć okres a nawet brzuch mnie nie boli tak jak zwykle.. Boję się zrobić test żeby się nie rozczarować, bo jakoś nie mogę uwierzyć w to że mogło się udać
Może jeszcze daj sobie kilka dni, jak @ się nie pojawi to próbuj za 2-3 dniNiestety i tym razem się nie udało
Ewidentnie I krecha, nie chce być inaczej Zobacz załącznik 1014417
Ja miałam. Tak w pierwszej ciąży. Zrobiłam. Test w dniu @ i negatywny. Potem okresu nie było kolejne 6 dni i zrobiłam. Następny test a tam druga kreska jasniusienka że ledwo było widać. Więc może jeszcze jest szansa u CiebieTestuj, testujMoże jeszcze daj sobie kilka dni, jak @ się nie pojawi to próbuj za 2-3 dni
![]()
A wiesz mniej więcej kiedy była owu, bo może zawcześnie na test?Niestety i tym razem się nie udało
Daj sobie czas. Jeśli nie ma @ możesz być w ciąży, a test po prostu nie wyszedł.Niestety i tym razem się nie udało
Zosia, może dotyczyć każdej z nas takie plamienia,Też czytałam. O. Tym plamienia, ale. Az nie chce mi się wierzyć, że to może mnie dotyczyć, bo zawsze mam plamienia przed okresem
Siedzę jak na iglachZosia, może dotyczyć każdej z nas takie plamienia,
trzymam kciuki oby się udało![]()
Wiem, ale spróbuj nie siedzieć na iglach. Znajdź zajęcie i skup się na tym a jak powróci myśl czy jestem w ciąży powtarzaj sobie "jestem w ciąży, udało się "Siedzę jak na iglach
Mniej więcej 12 sierpień.. ale to wg kalendarzyka, po odstawieniu tabletek cykle mam regularne - 30 dniA wiesz mniej więcej kiedy była owu, bo może zawcześnie na test?

Przy poprzednich ciążach testy wychodziły bez problemu.. ale może masz racje, poczekamy, zobaczymyDaj sobie czas. Jeśli nie ma @ możesz być w ciąży, a test po prostu nie wyszedł.
Masz rację. Podobno dobre myśli przyciągają dibre rzeczyWiem, ale spróbuj nie siedzieć na iglach. Znajdź zajęcie i skup się na tym a jak powróci myśl czy jestem w ciąży powtarzaj sobie "jestem w ciąży, udało się "rzeczywistość można zaklinać tak jakby, myśl pozytywnie :-)