Różamama
Fanka BB :)
Kochane, przed chwilą zrobiłam drugi test o czułości 25. Jest druga kreska jak w paszczę strzelił, idę do pracy i wyskoczę na betę. Miłego dnia życzę [emoji123]
Łał [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane, przed chwilą zrobiłam drugi test o czułości 25. Jest druga kreska jak w paszczę strzelił, idę do pracy i wyskoczę na betę. Miłego dnia życzę [emoji123]
Ja. Nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulacje, zero objawow, zero śluzuMam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Ja wlasnie w okolicach 14 dc zawsze juz mialam go bardzo duzo.. a teraz nic. Mialam teraz po krwawieniu bardzo duzo wiec chyba potwierdza sie, ze juz dawno po owulacjiJa. Nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulacje, zero objawow, zero śluzu![]()
Ja zawsze miałam albo śluz w takiej ilości, że musiałam nosić podpaski, albo taka susza że ból przy stosunku. Nie byłam w stanie określić, kiedy mam owu o ile ją w ogóle miałam, bo nawet jajniki dawały o sobie znać kiedy chciałyMam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Niektorzy lecą schematem co drugi dzień i też im się udaje, więc nie martw się na zapas. A i sama nie zostaniesz, ja tu ciągle jestemAle duzo kreseczek sie posypalo dziewczyny! Jestem w szoku.
Baaardzo Wam gratuluje :* ! Obysxie mialy spokojne ciaze trzymam kciuki!
Ja dzisiaj 11dc, mielismy dzialac codziennie ale po prostu wczoraj bylam tak wypompowana ze nie mialam sily ani ochoty.wyszlam o 6:30 a wrocilam do domu przed 21 bo jeszcze robie kurs. Ale z tylu glowy mialam ze moze przez to zmarnujemy znowu cykl. Przedczoraj jak pisalam mialam ten bol lewego jajnika ale jak wievzorem zrobilam test owu to byl negatyw. Wiec od 9dc robię.po tym tescie byly przytulanki ale wczoraj nie kurcze i mam wyrzuty sumienia od rana.. wgl dzisiaj zlapalam jakiegos dola ze chhyba zostane tu sama i bede sobie sama odp i doradzac hehe
Ja tak mialam przez lata. Nigdy nie widzialam czy mam owu czy nie. Poznawalam po innych objawach-jak pobolewanie piersi po bokach, ktory utrzymywal sie az do @Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Ale duzo kreseczek sie posypalo dziewczyny! Jestem w szoku.
Baaardzo Wam gratuluje :* ! Obysxie mialy spokojne ciaze trzymam kciuki!
Ja dzisiaj 11dc, mielismy dzialac codziennie ale po prostu wczoraj bylam tak wypompowana ze nie mialam sily ani ochoty.wyszlam o 6:30 a wrocilam do domu przed 21 bo jeszcze robie kurs. Ale z tylu glowy mialam ze moze przez to zmarnujemy znowu cykl. Przedczoraj jak pisalam mialam ten bol lewego jajnika ale jak wievzorem zrobilam test owu to byl negatyw. Wiec od 9dc robię.po tym tescie byly przytulanki ale wczoraj nie kurcze i mam wyrzuty sumienia od rana.. wgl dzisiaj zlapalam jakiegos dola ze chhyba zostane tu sama i bede sobie sama odp i doradzac hehe