oczekujaca23
Fanka BB :)
Dziewczyny na ile przed @ spada temperatura?
U mnie od owulacji ponad 37.2 i nie spada ...
Wacha się pomiędzy 37.2-37.3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż ma 37 i szczerze Ci powiem że nie zauważyłam żadnej najmniejszej różnicy. A będąc z nim on miał 28 latNo tak, ale ty masz 25 lat z tego co pamiętam... a z wiekiem w tych sprawach też się nieco zmienia ;-)
Dziewczyny na ile przed @ spada temperatura?
Dziękuję :*Kochana jak sie ciesze ze piszesz, nawet z takimi wiadomosciami. I na poczatku mocno sciskam. Dziwi mnie fakt, ze lekarze uwazaja ze natura w tym nasz organizm jest jak maszyna,ktora przy jednym bledzie daje informacje o wszystkim.
Jestem zaskoczona Twoimi wynikami badan, nie pozostaje Ci nic innego, jak wziac sie w obroty i zadbac troche o siebie. To nie jest tak, ze nie jestes zdolna do ciazy (masz w domu potwierdzenie ze jest inaczej). Aczkolwiek czasami organizm i zdrowie fizycze plata figle.
Trzymam kciuki za poprawe wynikow q[emoji846]
Zwykle w dzień @. U mnie jest tak, że pojawia się plamienie i potem spadek temperatury.Dziewczyny na ile przed @ spada temperatura?
Ok. Pogadamy za 10 lat ;-)Mój mąż ma 37 i szczerze Ci powiem że nie zauważyłam żadnej najmniejszej różnicy. A będąc z nim on miał 28 lat
Nie ma sprawy [emoji846]Ok. Pogadamy za 10 lat ;-)
Slucham?! Ja sie martwie ze wlasnie sa male, bardzo male. Bo niektore maja po tych po kilka ladnych tysiecy a u mnie tak wolno...i wolno...Dziękuję :*
Mi tą tarczycę diagnozują już kilka lat tak naprawdę bo objawy niedoczynności mnie nie opuszczają a w rodzinie 2 kobiety z Hashimoto i 4 z zaburzeniami tarczycy. Tylko wyniki moje nigdy nie były jednoznaczne i dopiero dzisiaj Gince pokazałam wszelkie moje papiery więc mając taki ogólny pogląd wiedziała (mam nadzieję) gdzie uderzyć
P.S. Przyrosty masz pięknew teorii chłopczykowe
![]()
Super! Daj znać, co tam wyszło z testowaniaCześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć po ok tygodniu obserwowania i nadrabiania . Cały tydzień cieszylam i smucilam się razem z wami a nawet uśmiałamfajnie że znalazłam takie miejsce jak to.
od lipca staramy się o maleństwo, narazie na spokojnie, bez bety i testów na owu, tylko z kwasem foliowym. Dziś mam 30dc, zwykle trwa tyle także jutro testuje![]()