alexaaa94
Fanka BB :)
Miałam zrobić to już dziś ale chyba się trochę bałam że wymyślam objawy (zresztą nie tylko ja :d) i będzie smuteczek ale cóż.. Nie sprawdzę to się nie dowiemSuper! Daj znać, co tam wyszło z testowania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam zrobić to już dziś ale chyba się trochę bałam że wymyślam objawy (zresztą nie tylko ja :d) i będzie smuteczek ale cóż.. Nie sprawdzę to się nie dowiemSuper! Daj znać, co tam wyszło z testowania![]()
3mam mocno kciukiCześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć po ok tygodniu obserwowania i nadrabiania . Cały tydzień cieszylam i smucilam się razem z wami a nawet uśmiałamfajnie że znalazłam takie miejsce jak to.
od lipca staramy się o maleństwo, narazie na spokojnie, bez bety i testów na owu, tylko z kwasem foliowym. Dziś mam 30dc, zwykle trwa tyle także jutro testuje![]()
A wyczuwasz jakieś objawy?Cześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć po ok tygodniu obserwowania i nadrabiania . Cały tydzień cieszylam i smucilam się razem z wami a nawet uśmiałamfajnie że znalazłam takie miejsce jak to.
od lipca staramy się o maleństwo, narazie na spokojnie, bez bety i testów na owu, tylko z kwasem foliowym. Dziś mam 30dc, zwykle trwa tyle także jutro testuje![]()
Prawidłowy przyrost to min. 60%Slucham?! Ja sie martwie ze wlasnie sa male, bardzo male. Bo niektore maja po tych po kilka ladnych tysiecy a u mnie tak wolno...i wolno...
Warto zorientowac sie jakie lab prywatne masz w okolicy. U mnie Luxmed ma wieksze ceny niz Diagnostyka. Szpitalne labo idzie ze skierowania... Na str mozesz porownac cenyDziewczyny pytanie z innej beczki. Jadę w grudniu na święta do Pl i chce wykorzystać sytuację i tak dla swojej świadomości zrobić badania hormonalne czyli lh fsh estradiol prolaktyna testosteron wit d3 krzywa cukrowa progesteron. I moje pytanie brzmi ile mniej więcej takie badania będą kosztowały w labo? I czy polecacie takie badania zrobić w zwykłym labo czy raczej w szpitalnym?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
No właśnie odczuwam inne niż zwykle. Temperatura mojego ciała to zwykle 35.5 wiem że to dziwne ale tak mam, dziś mam 36.2 czyli prawie 0.7 stopnia wyżej. Mdłości prze ostatni tydzień choć bez wymiotów, dużo siusiam i szybciej robię się głodna. Jest ogolne osłabienie i nie wiem czy to ta jesień czy może jednak coś innegoA wyczuwasz jakieś objawy?ja jak nie przyjdzie w sobote @ to też zatestuje.
U mnie kalkulatory pokuja od 77% do 132% w zaleznosci od dni. Po prostu zastanawia mnie ze niektore maja po kilka tys po tygodniu a ja nadal drobne kroki.Prawidłowy przyrost to min. 60%Gdzieś w internetach jest kalkulator bety
![]()
No właśnie odczuwam inne niż zwykle. Temperatura mojego ciała to zwykle 35.5 wiem że to dziwne ale tak mam, dziś mam 36.2 czyli prawie 0.7 stopnia wyżej. Mdłości prze ostatni tydzień choć bez wymiotów, dużo siusiam i szybciej robię się głodna. Jest ogolne osłabienie i nie wiem czy to ta jesień czy może jednak coś innego![]()
Ja w Pl mam 2 labo dosłownie 5 minut a szpitalne (można robić prywatnie) około 10 minutWarto zorientowac sie jakie lab prywatne masz w okolicy. U mnie Luxmed ma wieksze ceny niz Diagnostyka. Szpitalne labo idzie ze skierowania... Na str mozesz porownac ceny