Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w szpitalu 45zl wit d3Robiłam podobne badania prywatnie, myślę że do max. 500pln ja miałam jeszcze insulinę i morfologia w tym. Pamiętam że oznaczenie głupiej Wit D kosztowało 100pln
Dziękuję. Ja tsh ft3 ft4 nie muszę robić w Pl bo miałam robione w listopadzie w DE i 16.01.2020r będę miała kolejne sprawdzane tsh ft3 ft4 także to mi w Pl odpadaCzesc. Ja zawsze robie w labo w Ośrodku Zdrowia. W szpitalu jest troche drożej... przynajmniej u mnie w miescie. We wrzesniu z tarczycowymi placilam niecale 400zl
EDIT: zapomnialam jeszcze o osobnym paragonie na Zelazo 9 i Wit D3 44. Plus 5zl za pobranie krwii. Wiec wszystko mniej wiecej 430zl w moim przypadku.
Glukoza 7
Krzywa cukrowa 20
A TPO 35
A TG 35
TSH 15
FT3 18
FT4 18
PRL 28
FSH 28
LH 28
Progesteron 28
Testosteron 35
Estradiol 23
No co do przytulania... to nam się wczoraj udało. Ale trzeba jeszcze do niedzieli codziennie dla pewnościWitam z rana. Właśnie doczłapałam się do pracy. Miały być przytulanki a było wielkie nic. Wkurzyłam się i poszłam spać do innego pokoju. Prosić o seks nie będę.
@Jastia Słońce witamy ponownie. Może warto poszukać pomocy u innego lekarza. My podtrzymamy na duchu ale co lekarz to jednak lekarz. Witam w klubie bo mi się też dzisiaj nie chce siedzieć w pracy.
Moj marzy o coreczce, choc z syna tez by sie cieszyl, ale to coreczka mu sie sni jak ja trzyma na rekach. Nawet w jednym "przesadzie" rowniez wyszla dziewczynka.Takie legendy krążąWyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę
Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie?![]()
A robiłaś bete?9 dzień... Okresu nie ma. Panikuje, nie wiem co mam robić. Zawsze coś. 24 miałam mieć owu, a tu nawet okresu nie ma [emoji3525][emoji53][emoji3525][emoji53]