Jastia
Fanka BB :)
Dla mnie cena nie gra roli , byle by zaskoczyłoMożna zamówić przez internet ale są jeszcze droższe niż te różowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dla mnie cena nie gra roli , byle by zaskoczyłoMożna zamówić przez internet ale są jeszcze droższe niż te różowe.
Zobaczymy. Muszę pomolestować mojego jeszcze do niedzieli...Ja już nie mam zdjęcia ale jak ja zrobiłam ten test w czerwcu i pojawiła się buźka że pik LH jest to wyjelam ten test i ta kreska testowa była u mnie jak cień. Nie miałam tak mocnej jak u ciebie dlatego w te paskowe testy nie wierzę bo tam w instrukcji jest napisane że kreski muszą być takie same lub testowa mocniejsza a na tym clear Blue testowe są jaśniejsze od kontrolnych a pik LH pokazują.
Kup sobie te fioletowe i sprawdź napewno są jeszcze dokładniejsze niż te różowe bo pokazują dodatkowo dni płodne a nie sam pik LH.Dla mnie cena nie gra roli , byle by zaskoczyło [emoji4]
SuperMam wynik drugiej bety
Pierwsza 160
Druda 332 [emoji3]
Życzę aby to molestowanie skończyło się dwoma pięknymi krechami na ciążowym. [emoji846]Zobaczymy. Muszę pomolestować mojego jeszcze do niedzieli...
Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy to na pewno kupię te fioletowe.Kup sobie te fioletowe i sprawdź napewno są jeszcze dokładniejsze niż te różowe bo pokazują dodatkowo dni płodne a nie sam pik LH.
Życzę aby to molestowanie skończyło się dwoma pięknymi krechami na ciążowym. [emoji846]
CudownieMam wynik drugiej bety
Pierwsza 160
Druda 332 [emoji3]
Obyś nie musiała ich kupować przez najbliższe 42 tygodnie.Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy to na pewno kupię te fioletowe.