reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kochana ja w pierwszej ciąży ciagle czułam się jakbym miała dostać okresu. Ból był identyczny, pierwsze 3 miesiące jechałam na nospie dzień w dzień. Nie martw się to normalne
Trochę mnie uspokoiłaś, dziękuję ❤️ Fakt, nie jest to jakiś okrutny ból, ale jednak mało przyjemny. Do tego teraz czuję pieczenie jak przy infekcji pęcherza co akurat jest możliwe , bo rano strasznie mnie wywiało w drodze do pracy 😞🤯

Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.

Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.
Daj tą fotkę. Jak to dziewczyny mówią " My wypatrzymy " ...😊😊 młoda1994 jest wróżką to prawdę Ci powie 😋

Po wielu próbach coś się udało załapać ale i tak bardzo słabo widoczne. Dodaje też wcześniejsze testy dla porównania
Daj tą fotkę. Jak to dziewczyny mówią " My wypatrzymy " ...[emoji4][emoji4] młoda1994 jest wróżką to prawdę Ci powie [emoji39]
IMG_20191120_174530.jpeg
IMG_20191120_174253.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry