Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak po stracie jesteś to w takim razie nie wymagam od ciebie wykuzowania bo wiem że się nie da. Sama jestem po 4 stratachMyślę że będzie mi trudno wyluzować jeśli jestem w ciąży po stracie bliźniąt w tym roku ale postaram się żeby po du*pie nie dostaćheheh
A jak po stracie jesteś to w takim razie nie wymagam od ciebie wykuzowania bo wiem że się nie da. Sama jestem po 4 stratach
Teraz ty odległość sprawdzasz [emoji23]
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykleWspółczujęw jakich tygodniach straciłaś ciążę?
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykle
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykle
;( ja w 21/22 tygodniu![]()