reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej, witam się w 23 dc. Chore gardło, w nocy trochę ciągnęło podbrzusze, nie mogłam przez to zasnąć. Ale samopoczucie ok, jeszcze 6 dni i @. A ja u Was dzisiaj? Jak koleżanki, które już widziały dwie kreski się czują? :)

Kochana, skoro boisz sie ze to za wczesnie to pokaze Ci moje 5+6 z wczorajszej wizyty. Jako panikara musialam pojechac do konkretnego lekarza, ktory odpowiedzial na moje pytania a ktorych nie otrzymalam podczas pobytu w szpitalu. Zobacz załącznik 1048359
Piękny Kropek :) Czekam na kolejne foty :)

Pytałam.lekarza kazala brać na noc dwie. Do tego biorę acard i bromergon po którym tak fatalnie się czuje że .....dziś wstałam blado zielona z cisnieniem 76/60 ;-)
To jeśli będą mi mocno dokuczać to też na noc zacznę brać ;) Akard też można wieczorem?
Szkoda, że eutyrox z rańca :/

dziewczyny czy jest sens iść badać sam progesteron oczywiście w odpowiednim dniu cyklu? czy jakieś inne badania do tego żeby było to miarodajne?
Mi wystarczył ten jeden wynik żeby wiedzieć, że łatwo nie będzie.

reklama
Kochana, zwroc uwagę na Euthyrox i objawy, ktore się pojawiają. Ja po tych lekach miałam straszne jazdy jelitowo-żołądkowe. Okazało się, że tak działała na mnie laktoza zawarta w składzie. Teraz biorę Letrox i jest ok :)
Ja dostałam już tą nowszą wersję, bez laktozy właśnie.
Najbardziej męczą mnie mdłości :/ Ale tu może być dwóch winnych bo po duphastonie też miewałam.

Acard nawet trzeba brać wieczorem tak jest w ulotce
Pewnie jej nie czytałam ;)
Przerzucę te leki na noc w takim razie i zobaczę, czy się lepiej poczuje.

@montek.87 serio? Faktycznie świetne podejście, dobrze że się nie poddalaś!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry