Mimi94
Fanka BB :)
Ja planuje na 16.08.2020 w pierwszą rocznicę ślubu taki sobie prezencie malutki sprawić chce [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Też planuję poród na wrzesień, mój ulubiony miesiąc hahahahazobaczymy co nam z tych planów wyjdzie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja planuje na 16.08.2020 w pierwszą rocznicę ślubu taki sobie prezencie malutki sprawić chce [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Też planuję poród na wrzesień, mój ulubiony miesiąc hahahahazobaczymy co nam z tych planów wyjdzie
![]()
Ja rocznicę ślubu będę miała właśnie we wrześniuJa planuje na 16.08.2020 w pierwszą rocznicę ślubu taki sobie prezencie malutki sprawić chce [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Nam jakby się teraz udało to też byłby prezent, na 3 rocznicę ślubuJa planuje na 16.08.2020 w pierwszą rocznicę ślubu taki sobie prezencie malutki sprawić chce [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Coś czuję, że szczęśliwe będą te nasze rocznicęJa rocznicę ślubu będę miała właśnie we wrześniu [emoji4]
Oby! Oszalałabym ze szczęścia gdyby się tak stałoCoś czuję, że szczęśliwe będą te nasze rocznicętego nam życzę! [emoji3590]
W Mikołajki wypatruje II kresekOby! Oszalałabym ze szczęścia gdyby się tak stałotrzymam za nas kciuki
![]()
Ja jeżeli wszystko pójdzie "zgodnie z planem" 31.12 raniutko robię testyW Mikołajki wypatruje II kresek![]()
Będzie, będzie i nie zapeszamyŻeby tylko owulacja była w grudniu .. Niby człowiek wie, że nie każdy cykl jest owulacyjny ale jakoś wolałabym tego nigdy nie potwierdzić
P.S. Właściwie to my też mamy rocznicę we Wrześniu haha