Super, gratulacjeU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Trochę się zdziwiłam spodziewałam się, że będzie dużo mniej :O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratulacjeU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Super, gratulujęU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
U mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/Hej, 24dc, identycznie!![]()
Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombieU mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/
Ja dzisiejszą przespałam. Ale dwie poprzednie wstawałam po 3 razy do łazienki...Plus dzisiejsza i wczorajsza noc prawie nieprzespana, nie wiem dlaczego![]()
Słyszałam ze paracetamol w małej dawce nie powinien zaszkodzić, macie jakaś prawdziwa informacje na ten temat? Jak wpływa stan zapalny na implantację, albo jak z gorączka i lekami na zbicie gorączki ?Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombie![]()
Ostatnio moje cykle były krótsze i trwały 26-27 dni. Jutro 25dc. Kusi mnie żeby zatestować testem dziesiątką z rana. Tylko czy to w ogóle ma sens ?