Super, gratulacjeU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Trochę się zdziwiłam spodziewałam się, że będzie dużo mniej :O
reklama
martini87
Fanka BB :)
Super, gratulujęU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Trochę się zdziwiłam spodziewałam się, że będzie dużo mniej :O
MonDiet
Aktywna w BB
U mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/Hej, 24dc, identycznie!![]()
damommy
Aktywna w BB
Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombieU mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/
annajak
Ja dzisiejszą przespałam. Ale dwie poprzednie wstawałam po 3 razy do łazienki...Plus dzisiejsza i wczorajsza noc prawie nieprzespana, nie wiem dlaczego![]()
Wczoraj miałam takie dziwne bolesne jakby ukłucie w podbrzuszu, moja wyobraźnia pracuje i podpowiada, że to może implantacja ;-)
MonDiet
Aktywna w BB
Słyszałam ze paracetamol w małej dawce nie powinien zaszkodzić, macie jakaś prawdziwa informacje na ten temat? Jak wpływa stan zapalny na implantację, albo jak z gorączka i lekami na zbicie gorączki ?Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombie![]()
damommy
Aktywna w BB
reklama
Sandra094
Zatestować zawsze możesz
Ostatnio moje cykle były krótsze i trwały 26-27 dni. Jutro 25dc. Kusi mnie żeby zatestować testem dziesiątką z rana. Tylko czy to w ogóle ma sens ?