Bbergamotka
Fanka BB :)
Monitoring mialam w ostatnim cyklu i komorka jajowa ładnie rosla ale bie doszlo do jej uwolnienia ale to prolaktyna podobno mnie blokowała
A nie lepszy monitoring plus zastrzyk na pęknięcie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monitoring mialam w ostatnim cyklu i komorka jajowa ładnie rosla ale bie doszlo do jej uwolnienia ale to prolaktyna podobno mnie blokowała
Eeee… to nie dla nas, my tu jesteśmy waleczne dziewczyny i zwyciężymy - przeniesiemy się na sierpniówki lub wrześniówki 2020 !!!Naszla mnie taka myśl, że niedługo będzie nazwa (bądź inny wątek) staraczki 2020...
Dobrze by było żeby była inna nazwa, nie wątekNaszla mnie taka myśl, że niedługo będzie nazwa (bądź inny wątek) staraczki 2020...
❤❤❤❤❤Eeee… to nie dla nas, my tu jesteśmy waleczne dziewczyny i zwyciężymy - przeniesiemy się na sierpniówki lub wrześniówki 2020 !!!
No taki ma zamiar lekarz stymulacjaA nie lepszy monitoring plus zastrzyk na pęknięcie?
Bielsze już nie bedzie [emoji3]No to sobie potestowałam ha ha biel wizira oczywiście. Ale teraz mam w domu tylko jeden test, więc muszę oszczędzać ;-) Będzie mniej kusiło![]()
To widać czy pękł pecherzyk, no 16 to ciut za mało na pęknięcie powinien być płyn w zatoce a to na usg widaćLaski myślicie że gin na usg może nie byc pewien
czy jestem po owulacji czy przed nią.. ? Bo zaczynam mieć wątpliwości co do kompetencji mojej lekarki u której zresztą byłam 1 raz. Byłam 17 dc i stwierdziła że pęcherzyk ma 16 mm, więc jestem albo przed owulacja albo krótko po niejTo po wyglądzie pęcherzyka nie widać czy już pękł?? Chyba byłby inny obraz na usg, jakieś pęknięcie widoczne czy pofalowana powierzchnia hmm