Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed@tez miałam ale było zdecydowanie mniejDziewczyny, głupie pytanie a gesty mleczny śluz 2 dni przed spodziewana, to objaw bardziej @ czy ciążowy ?
Ja łykam żurawinę od dłuższego czasu, wcześniej nie rozstawalam się z Furaginum i właśnie tu na forum dowiedziałam się, że przy staraniach trzeba ją odstawić po owulacji. Ginka potwierdziła.Pierwsze słyszę . Mi gin zawsze mówił ze tylko żurawina a najlepiej profilaktyczne pic sok . W pierwszej ciąży miałam stale problemy w drugiej piłam żurawinę i ani jednej infekcji - nie wiem czy był to związek z jej piciem ale nie miałam problemów .
Taki mam przed @, w ciąży wg własnego doświadczenia jest go dużo więcej i to taki wodnisty budyń śmietankowy hahaDziewczyny, głupie pytanie a gesty mleczny śluz 2 dni przed spodziewana, to objaw bardziej @ czy ciążowy ?
Ciążowy wg mnie :-)Dziewczyny, głupie pytanie a gesty mleczny śluz 2 dni przed spodziewana, to objaw bardziej @ czy ciążowy ?
Kochana zrób test to będziesz wiedziałaDziewczyny, głupie pytanie a gesty mleczny śluz 2 dni przed spodziewana, to objaw bardziej @ czy ciążowy ?
Dzięki. Dzisiaj lekarz i zobaczymy co powieSłyszałam już o przypadkach zdrowych ciąż przy słabym przyroście bety. Kiedy powtarzasz wyniki?
Trzymam mocno kciuki!
Będzie dobrze ! Trzymamy kciuki !Dzięki. Dzisiaj lekarz i zobaczymy co powie
I ja rowniezPamiętamyWitaj z powrotem
Jeśli @ przyjdzie o czasie to testujemy razem
Dziewczyny kciuki za wyniki betyPo cichu Gratuluję nowych 2 Kreseczek
![]()