Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś testowałam, biel vizira, ale też 26dc a cykle chyba 29. Niby na 12/13 mam mieć okres.U mnie dziś 26 dc . Brzuch przestał dokuczać ,piersi coraz bardziej bolą . W czwartek będę testować chociaż czuje że szybciej pojawi się@
Mam to samo. Cały czas się piersiom przyglądam czy aby czasem się nie powiększyły albo czy nie sa bardziej tkliwe.Oczywiście niby wiem, że bez sensu się nakręcać i nastawiać na cokolwiek ale już wyszukuje u siebie jakichkolwiek objawów :/ albo raczej staram się na siłę doszukać czegokolwiek bo na razie to nie bardzo widzę różnicę w porównaniu do poprzednich cykli.
Mój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.Sama nie wiem. Dużo zależy od dziecka. Mój syn ma 15 miesięcy i watpie, żeby za 3 miesiące nie byl gotowy do zabawy ciastolina.
Domek odkrywczy dumel dostanie pod choinkę ale myślałam o czymś jeszcze.Mój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.
Ja jestem w ciazy i jakos zmian w piersiach nie zauwazylam poki co. Watpie zeby to byl 100% wyznacznik jeszcze przed @. Ale pisalas ze czujesz ze sie udalo. Ja cala druga polowe cyklu bylam pewna ze sie udalo. A teraz poroztaje mi czekac do 20.12 na wizyte usg zeby zobaczyc tą swoją kropeczkę i moze nawetMam to samo. Cały czas się piersiom przyglądam czy aby czasem się nie powiększyły albo czy nie sa bardziej tkliwe.
Z jednej strony jakby zgaga i uczucie pelnosci w żołądku A z drugiej co mi w ręce wpadnie to bym jadła. Ale tak ciężko na brzuchu mi dawno nie było. Sama nie wiem
Moja tak na wielkanoc dostala play dohy a w sierpniu konczyla 3lata i w miare sie bawilaMój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.
Mam dokładnie to samo. Wydaje mi się że się udało. Ja generalnie cykle mam ponad 30 dniówek ale w tym cyklu miałam tak oczywista owulację że szok więc z aplikacji wychodzi mi termin @ na 12 grudnia i 12 chyba zrobię test chociaż tak się boje rozczarowaniaJa dziś testowałam, biel vizira, ale też 26dc a cykle chyba 29. Niby na 12/13 mam mieć okres.
Sama nie wiem jak się czuje ale gdzieś w środku mam wrażenie że się udało. Czy to tylko nadzieja czy przeczucie okaże się na dniach.
Teraz czytam co ja napisałam. Chciałam napisać, ze wątpię, żeby za 3 miesiące był już gotowy do zabawy ciastolina.Mój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.