reklama
Milipiet
Fanka BB :)
A nie mam pojecia co
Byłam właśnie w kibelku bo coś jakby ze mnie spłynęło, już byłam pewna, że to @ nawet wzięłam ze sobą podpaskę ale patrze a tam nic, znowu ociupinka śluzu ledwo podbarwiona, dosłownie może z 5 mm tego śluzu.
Ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam duuużo brązowego śluzu, był taki ciemno brązowy jakby mieszanka z krwią... 2 dni to trwało, mój gin mówi, że na wczesnym etapie ciąży to normalka
Saneatsui
Jestem po wizycie u ginekolog, wszystko się super oczysciło, była ciąża biochemiczna. Pęcherzyk W jajniku 13mm koło soboty może być owulacja. Czyli tak jak mi apka liczy.
To teraz będę przez tydzień chłopa męczyć tak że na mnie patrzeć nie będzie mógł
To teraz będę przez tydzień chłopa męczyć tak że na mnie patrzeć nie będzie mógł
Dobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?Jestem po wizycie u ginekolog, wszystko się super oczysciło, była ciąża biochemiczna. Pęcherzyk W jajniku 13mm koło soboty może być owulacja. Czyli tak jak mi apka liczy.
To teraz będę przez tydzień chłopa męczyć tak że na mnie patrzeć nie będzie mógł![]()
ElaStyczna
Na pewno to ciaza ❤Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.
Brahmaparus
Zaciekawiona BB
Gratulacje!!Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.

HappyBabyMama
Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.
Ooooo jeeeest piekna. To musi być ciąża!
reklama
HappyBabyMama
Seneatsui działaj działaj w tamtym miesiącu się udało ale coś brakło teraz już może się okazać ze organizm jest gotowy.mocno tzrymam kciuki