• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2013

Mam ogromny dylemat. Nie wiem co mam robić. Dzisiaj mam na 14-tą poprawkowy egzamin z teorii, a nic się nie uczyłam. Nie mam jak, bo dziewczynki chorują i od paru dni śpię tylko 1/2h. Na razie Roksanka nie ma gorączki, ale jest marudna i non stop z niej leci (ma rozwolnienie). Pupkę sobie odparzyła i to bardzo :( Kochane, pomóżcie. Czy iść na egzamin spróbować nie ważne zdam, czy nie zdam. Czy dzisiaj odpuścić stracić 30 zł i zapisać się gdzieś za tydzień? Mam mętlik w głowie :(

reklama
Witam dziewczynki poweekendowo.

Malusiolka skoro i tak masz stracić opłatę to co Ci szkoda iść. Może akurat dziś zdasz.

Wanda bardzo mi przykro, takie pozytywne posty od Ciebie wychodziły. &&&& oby szybko się udało.

My w piatek pojechaliśmy na groby. Adaś był zachwycony, bo tyle lampek i tak ładnie świeciło. Mnie znowu zaczął męczyć pęcherz w piatek i zaczęłam brać antybiotyk. Teraz już nie wiem czy przerywać staranka w tym cyklu, czy nie ?? Jak myślicie ?? Jeszcze mi zostały 2 dni antybiotyku. Czuję się po nich fatalnie (ból brzucha, mdłości). Niestety muszę wyleczyć ten pęcherz bo będzie to do mnie wracać co chwilę.

Dziękuję dziewczyny :* Mój M właśnie dzwonił i to samo co Wy mówił. Warto spróbować, a jak nie wyjdzie to się nie załamywać i próbować dalej.

Gochston, problemy z pęcherzem to nie przelewki. Ja kiedyś chorowałam na pęcherz. I teraz przy przeziębieniu przewiało mnie i co chwilę latam do łazienki. Ale nie musisz rezygnować ze staranek. Chyba, że na prawdę źle się czujesz <przytul> :*

Grzaneczko, jak się czujesz? :*

Malus
idz jak najbardziej :tak:&&&&&& i pewnie tym razem kiedy nie jestes przygotowana, ba kiedy myslisz ze nie jestes przygotowana, sie uda;-)

Phoebe, Natusia
no bb jest mega uzalezniajace! I chyba jednak nie zapomne o was ;-) choc jak zaczne prace napewno mniej mnie bedzie ale jak tylko dostane umowe normalna to dzialamy :-D

dzisiaj na wyschnietm tescie jest kreska rozowa jak od dlugopisu, @ jak narazie sie nie rozkrecila, czasem pachwiny mnie ciagna. Wiec Malus dam znac co ze mna odnosnie listy.

Ostatnia edycja:
Malusiolka robiłam posiew jakiś czas temu i wyszły bakterie - nie było ich dużo. Lekarka mówiła, że w sumie takiej ilości się nie leczy jak nie daje objawów, ale przepisała antybiotyk jakby pojawiły się objawy. Zauważyłam, że jakiś spadek odporoności, czy po @ pęcherz mi się odzywa, więc wole zaleczyć, bo będzie to do mnie wracało. Tym bardziej, że mam antybiotyk zgodny z antybiotykogramem. Mam tylko nadzieję, że potem jakaś grzybica się nie przypląta, ale biorę probiotyki.

Owu za 2 dni przewiduje dni płodne i wtedy kończe brać antybiotk. Podejrzewam, że owulacja będzie za 3-4 dni.

Malusiolka możesz dopisać mnie do listy? @ na 29.11. Z góry dzięki...
Piszę z komórki i nie bardzo potrafię sama to zrobić. A jak będę w domu na kompie to lista będzie już pewnie sporo stron do tyłu ;-)

Gochston, w takim razie trzymam &&&&&&&&& :) Ja miałam bakterie w moczu jak byłam w ciąży z Oliwką. Pamiętam, że lekarz prawie pod koniec ciąży pobiera posiew, a mi akurat nie pobrał i nie zrobił żadnych badań. Po urodzeniu Oliwci okazało się, że mam bakterie i mała dostawała antybiotyk przez welfron ;/

reklama
Wandzia, wpisana :* Ciesze się, że jednak postanowiliście starać się :) &&&&&&&& za Was :*

S
tarających się: 41

Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10
ulika - @ 27.10
joaro - @ 28.10
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
Listopad
Kinia1 - @ 5.11 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
Macadamia - @ 7.11 3

emalia82 - @ 8.11 18
malena100 - @ 9.11
Phoebe - @ 9.11 2
Andzia15 - @ 9.11 6
ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,Madzia&Lena,melponea,mychunia,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry