Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kinia, podziw dla Ciebie. Całą noc w pracy i tylko 2h snu. Ja to chodzę dosłownie jak Zomby po 1/2h snu. Mam nadzieje, że szybko przejdzie dziewczynką i będą mogła w końcu wrócić do normalnego życia. Jednak postanowiłam, że jadę. Roksanka nie ma gorączki, to muszę spróbować. Ale boje się najbardziej tego, że dostane bardzo mało punktów. Ale jak to się mówi "Raz się żyje". Trzymam &&&&& :* aby wredna m@pła nie zawitałaJak będzie brzuch pobolewał, to weź nos-pe.
doska, a może Ty w ciąży jesteś?Grzaneczka też miała zgagę zanim zobaczyła II kreseczki i też jej wykrakałam
Kochana, kup sobie Reni na zgagę, powinno pomóc
Ja na zgagę nie mogłam pić mleka, bo gorzej paliło. A poza tym jak jesteś w ciąży i masz zgagę, to powinnaś się cieszyć. Tak jak moje siostry mówiły.. dzieciaczkowi włoski rosną
Dzieciaczek łysy nie nie będzie (u mnie się sprawdziło)
![]()

Mi sie @ chyba rozkreca wiec mozesz mnie tam do poczekalni wrzucic, ale nie teraz mozeby byc wieczorkiem albo jutro jak jeszcze komus bedziesz cos zmieniala, zeby po kilka razy nie bylo listy. Chyba ze ktos inny sie nia zajmuje to przepraszam

Nie chce mi sie ale czas zaczac bo kurcze od czwartku zaczynam przeciez
Ciagle mysle o tej umowie i mnie to wkurza aggrrr ale z ziolek nie rezygnuje, bede pila je do stbycznia pozniej miesiac przerwy i znow , moze sie cos poprawi
ja tez pije ziólka... jak narazie nie widze zadnych oznak ich dzialalnosci...
ale skoro juz je mam to bede pic..a moze cos tam zadzialaja![]()