julia0903
Fanka BB :)
Kurde ja ostatnio mam tak wydety brzuch ze zaczynam sie martwic czy czas po CLO nie zebral mi sie plyn w jamie brzusznej (starajac sie o corke rowniez bralam i mialam takie skutki uboczne,czytalam ze to zagrozenie zycia jest,na szczescie wtedy sie samo wchonelo)...kurde i niewiem co zrobic...moze poczekam , pochodze na silownie bo moze to od tego ze ostatnio troszke wiecej jem....sama niewiem, jednynie wizyta moze cos powiedziec..a mam brac jeszcze przez 3 cykle...

Nie wierze ze to fasolinka, raczej wredota ktora sobie chce ze mnie pozartowac
Niech poczeka choc jeszcze do tej umowy o prace hehe ;-) A co do clo mialas normalnie owu po nim? Ja jak za perwszym razem go biore to owu mam piekna, jak pozniej to nie mam jej w ogole :-/ i w styczniu czy tam kiedy jak go bralam to pech chcial ze wtedy nie bzyknelismy sie w dobrym momencie. A tak to bzyk kopytka do gory i bobas gotowy. Clo dziala na mnie tylko w reakcji szoku mojego organizmu na pierwsza dawke. Nigdy nie mialam tez zadnych ubocznych objawow. Moze idz do gina niech sprawdzi czy wsio ok. Niby jest wskazany monitoring przy tego rodzaju stymulacji
Juz to kiedys pisalam ze nigdzie sie tak dobrze z mezem nie dogaduje jak wlasnie w lozku