wanda_23
Fanka BB :)
Witajcie z rana.
Mychunia - zobaczysz, jak nie teraz, to sierpień będzie nasz !! Musi być !! :-)
A u mnie wzrost chęci i wzrost ilości śluzu, czyli być może zbliża się owu. Niestety temp od wczoraj spadła. Ale gdzieś wczoraj czytałam, że powinno się ją mierzyć bez wstawania z łóżka, a ja zawsze rano idę do łazienki gdzie mam termometr i tam mierzę. Czy to może mieć znaczenie ??
Mychunia - zobaczysz, jak nie teraz, to sierpień będzie nasz !! Musi być !! :-)
A u mnie wzrost chęci i wzrost ilości śluzu, czyli być może zbliża się owu. Niestety temp od wczoraj spadła. Ale gdzieś wczoraj czytałam, że powinno się ją mierzyć bez wstawania z łóżka, a ja zawsze rano idę do łazienki gdzie mam termometr i tam mierzę. Czy to może mieć znaczenie ??

jak wstajesz to już po ptokach bo tempka się zaburza.. tak samo jak chodzi o godzinę pomiaru (musi być taka sama +- 0,5h). Więc przykro mi ale Twoje pomiary są nic niewarte 

Jasko sie wyszalal z jedym chlopczykiem i do domu go nie moglam zaciagnac hehe :-) kolega mi mowil ze moze mi prace zalatwic na produkcji , ale na umowe i ewentualnie po okresie probnym bedziemy mogli sie starac a ja sama nie wiem co teraz zrobic, bo teraz tu pracuje ale wiadomo ze lepsza praca, wieksze zarobki, Praca w jakis tam sposob rozwijajaca, ale minusem jest to ze nie wiadomo kiedy wroci laska ktora zastepuje, czy dostane w ogole normalna umowe i w ogole jak to bedzie.... Ehh sama juz glupieje, maz za to w kiepskiej sytuacji z praca