iwo:)
Fanka BB :)
Natkusia - na mnie nie licz
u mnie tez prasowanie zalega
Ritta - dzieki za sprostowanie, ja sugreowałam się wyliczaniem jak przy kredycie ale najwyraźniej przy L4 jest o niebo lepiej
Mississ - oj trudny wybór przed Tobą, ja bym się skłaniała ku produkcji, musicie przeliczyć czy by sie to wam kalkulowało, jednak mam kolege który proszedł na zastępstwo na 6 m-cy, laska zmieniła zdanie i wróciła po 2 latach a jego tak cenili że dali mu odrebne stanowisko
u mnie tez prasowanie zalegaRitta - dzieki za sprostowanie, ja sugreowałam się wyliczaniem jak przy kredycie ale najwyraźniej przy L4 jest o niebo lepiej
Mississ - oj trudny wybór przed Tobą, ja bym się skłaniała ku produkcji, musicie przeliczyć czy by sie to wam kalkulowało, jednak mam kolege który proszedł na zastępstwo na 6 m-cy, laska zmieniła zdanie i wróciła po 2 latach a jego tak cenili że dali mu odrebne stanowisko

Zobaczymy jak mi bedzie szlo, wiadomo ze w Orange jest praca bardzo stresujaca, sa plany do wyrobienia, kontrole, tajemniczy klienci a na produkcji luz blues malina tylko szybko trzeba robic.... Sama nie wiem.... Tylko glupio mi by bylo teaz im powiedziec ze rezygnuje
I pewnie w orange juz bede spalona
Ehh kurcze do bani....