Czesc dziewczyny! U mnie nic nowego, czekam na @ albo moze na... ;-)
mychunia przykro mi :-(
Cyntia ciesze sie ze tak sie za siebie wzielas i sprawdzasz wszystko z kazdej strony

dawaj znac jak wizyty i wyniki badan! u mnie ostatnia faza cyklu, czekam ;-)
natkusia &&&& za opanowanie Twojego buntownika ;-)
Lemonca &&&& zeby udalo sie odpowiednio wystarac przed badaniami nasienia!
malusiolka strasznie mi przykro jak czytam Twoje historie, obycie jak najszybciej mogli sie wyniesc z tego smutnego miejsca!
wanda kochana, ale poszalalas z ta tempka!

tez bym sie zdenerwowala jakbym codziennie spacerowala do lazienki bez celu;-) zaburzenia sa i to znaczne! mi sie kilka razy zdarzylo przypomniec o mierzeniu jak usiadlam na lozku i juz temperatura byla kompletnie nie taka jak powinna, wiec wszystko nestety ja zaburza

a co do testow owu to
natkusia ma racje co do wiekszosci testow bo w instrukcji do tych z allegro bylo napisane ze nawet jak testowa jest troche jasniejsza od kontrolnej to juz jest pozytyw i u mnie tak wlasnie one wychodza, nigdy nie mialam dwoch takich samych kresek na testach z allegro.
natkusia a co do Twojej tempki to moze cos jest nie tak z Twoim termometrem? bo jezeli nic sie nie roznilo miedzy tymi dwoma pomiarami to jednak nie powinno byc takiej rozbieznosci.
emalia o nie!

tak mi strasznie przykro:-

-(
beata31 przepraszam ale Cie nie pamietam, bylas tu z nami na tym watku? w kazdym razie witamy!