• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Ja też staraczka :) jeszcze trochę nas zostało ale do końca roku się wykruszymy :)))))

Wanda -mnie w zeszłym miesiącu plecy naparzaly chyba z tydzień,okazało się że je przewialam. Pomógł voltaren i ćwiczenia od centki.

reklama
Ale tu ostatnio się dziewczyny rozszalały z tymi ciążami .... :) tylko gratulować
Kinia 1 a co powiedział ci ginekolog nie zaszkodzi ten torbiel ciąży ?? mi nie dał żadych leków kazał za 3 tyg przyjść z badaniami może dlatego że nie było jeszcze widać serduszka bijącego to mi leków nie przypisał...

Kasiula mi powiedziała, żebym Duphaston brała 2 razy 1 tabletka i mam się pokazać 17.12 a jak coś się będzie działo to IP. Mówiła, że powinno się wchłonąć.

Gochson, nie tylko Ty zostałaś :)

Natkusia, Kinia, nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem lekko zagubiona w tym wszystkim. Dzisiaj u mnie 31 dc, a śluz mam raz kremowy, a raz bezbarwny. Ale znając mój organizm to na dniach zawita do mnie @ :)

Starających się:22IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mikaaa,susel, maja35, kasiula222
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
kalisia - @ 16.11

Listopad

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,Piaska,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

Natkusia, zapisałam się wcześniej do lekarza bo tak poradziła mi znajoma położna. Mówi, że teraz jakieś wymogi są przy becikowym i najlepiej jak najwcześniej zarejestrować wizytę. Później zadzwoniłam do ginekolog która będzie prowadzić ciążę i sama zadecydowała, że na środę będzie już ok. Ja osobiście myślałam o pierwszym tyg grudnia no ale wyszło jak wyszło.

Agamemnon nie umiesz spać jak ja? :-D Ja i tak mam wolne w pracy dopiero 5-6.12 więc spróbuje zapisać się w tych dniach :tak: Będzie dobrze!

Malusiolka może zrób test? :-) tak na luzie :*

Kreska ładniej ściemniała więc jestem spokojniejsza i dochodzi do mnie ten fakt :-)

P.S: mamy sierpniowe zapraszam => https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/sierpniowki-2014-a-68806/

Załączniki

• SAM_2953.jpg
    SAM_2953.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
I ja się melduję z rana, robiłam ten pink test z rossmana, no i nic tam nie widzę :( No ale @ nie ma, plamień żadnych też.... Nie wiem co o tym myśleć,

Natkusia, ślicznie kreseczka ciemnieje :)

Lecę do pracy bo mam na 8, miłego dnia

Witam poranne ptaszki

Agniecha - miłej pracy, nie masz @ i to jest dobry znak :-)

Natkusia - widze że matka załozycielka sierpniówek jesteś :tak:mam nadzieje że miejsce dla mnie trzymasz?
swoją drogą to nie chcesz pisac nawatku o kórym mowiła Kinia "Cieżaróweczki ze staraczek 2013" były bysmy we własnym, mniejszym towarzystwie
ps. fajny tescik, jak mdłości?

Kinia - teraz już wszystkie bedziecie pisać na tym nowym? bo tyle się tych wątków probiło a ja tylko jeden jestem w stanie ogarnąć:cool:

Iwo o mdłościach nawet nie mów :confused2: też będę się udzielać w naszym staraczkowo-ciążowym wątku :tak: ale też z doświadczenia wiem, że fajne przyjaźnie rodzą się na takim wspólnym wątku i jest bardzo pomocny. Ale o Was nie zapomnę :*
I oczywiście grzeje dla Ciebie miejsce!! :-)

Eh dzisiaj do pracy na 9..
Miłego dnia :*

reklama
Natkusia, M dzisiaj do domu przyjeżdza i dał sygnał o 3 ze jedzie więc jakoś ta mi się spać odechciało i zasnęłam o 4:30.
No i teraz czuje, że bym spała no ale co z tego :confused2: Normalnie zrobiłam sobie kawe (od której mnie odrzuca) ale musze choć da łyki wziąść bo padne
Nie ide jeszcze na sierpniówki bo ja chyba raczej lipcówka ;-)

Agniecha, a pierwszy test gdzie kreska wyszła to jaki był??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry