Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
\Anna, co do objawów, to możesz mieć, ale urojone. Wiele kobiet, które pragnie dziecka potrafi sobie parę dni po stosunku wmówić, że ma jakiś objaw i że to ciąża. Lepiej poczekaj do @ i wtedy pomyśl. Trzymam &&&&& aby było po Twojej myśli. Najlepszy sposób na to, aby czas szybko leciał jest zajęcie się czymś![]()

w ciąży z młodą miałam tylko mdłosći i to 1,5 tyg poza tym nic, nawet pierwszy skurcz dostałam w dniu porodu
endometrium ciążowe , 100kg mi z pleców spadło , za tydzień kolejne usg aby sprawdzić czy rośnie ładnie, no i mam brać luteinę dopochwową i folik mocniejszy na receptę dostałam , jak na ten etap wszystko jest tak jak być powinno , gin mówił przed badaniem ,że może się okazać ,że na tym etapie jeszcze nic nie widać ,ale jednak zobaczył i mi pokazał bo ja nie bardzo wiedziałam gdzie patrzeć , kurczę no do tej pory miałam wątpliwości ,ale teraz już nie mam :-)Mój termin @ to jednak był 27 października czyli termin @ był jednak wczoraj , bo ze mnie gapa i zaznaczyłam @ od plamienia ,a powinnam od konkretnej @ dopiero zaznaczyć no to jestem w 4 tygodniu i 1 dniu
niech kropeczka pięknie rośnie. Za tydzień powinien już być pecherzyk. Czy ja ci oficjanie gratulowałam? GRATULACJE MAMUŚKA!!!!!!!!!!!!!!
a jak ty się czujesz?
.