Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mój jest strasznym wstydziochem. Na miejscu przyznam się, że mu się nie dziwię - baba z laboratorium kazała mi głośno mówić z czym przyszłam a tuż za mną stała inna pacjentka w kolejce i prawie mi przez rękę zaglądała. Na dodatek pojemnik się chyba rozszczelnił i część wylała się w foliowej torebce i tej babie na ręce haahahahhaa !!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mnie to był koszmar !!! choć dla niej chyba gorszy
często mnie zadziwia ;-) na szkole rodzenia przeżył szok jak dowiedział się, że po narodzeniu dziecka rodzi się łożysko ;-) myślał, że dziecko i koniec ;-) również zadziwił się, że dziecko połączone jest pępowiną z łożyskiem
myślał, że pępek dziecka z pępkiem mamusi ;-) całą drogę do domu z niego sikałam
i nawet do brata zadzwonił (starszego o 10lat), by zapytać się go o to łożysko i połączenie łożysko-pępowina
brat oczywiście też szok ;-)
a wersję pępowiny i łożyska przyjął tą, co mu mamusia (lekarz zresztą ;-) ) podała jak miał kilka lat ;-) i nie wnikał w szczegóły ;-)
dziwny z niego dorosły ;-) ale przyznam – szwagier dziwniejszy
a wszystko odziedziczyli po teściowej ;-) z nią nie można się nudzić ;-)

kobietka, trzymam kciuki aby wredota nie przyszła do Ciebie w najbliższych 9 miesiącach&&&&&
U mnie jeszcze około tygodnia do @, a pobolewa mnie brzuch (jak nosiłam małą, to bardziej mnie pobolewał) i non stop latam do toalety. Może sobie wmawiam, ale czuje jakbym była w ciąży. Boje się rozczarowania. Przy drugiej ciąży testy mi na początku nie wychodziły (a byłam już 3 tyg), dopiero po tygodniu miałam 2 kreski.