Malusiolka
Potrójna mamusia :D
tekla, nic się nie stało, nie smuć się <przytul>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- tylko że ja nie mam prawka wiec to małż musi zawieźć i odebrać specjalnie mu wybrałam laboratorium (klinikę) niedaleko pracy żeby miał blisko - niech się tylko pojawi w domu 

- a moją ovu już szlag trafił test negatywny 

czytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki 

ja tam zastanawiam się co on na biologii robił ;-) ale patrząc na jego brata ... ;-) synkowie mają mocne zaufanie do mamy, skoro przedszkolakowi wytłumaczyła tak, to uważali słowa mamusi za święte ;-) teściowa po prostu by nie zagłębiać się w trudne rozmowy, zbyła dzieciaki krótką odpowiedzią ;-)Aśku - twój mąż to chyba z kosmosu jestczytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki
![]()

chociaz te baby z laboratorium to chyba wszystkie jakies dziwne sa. moj sam oddawal, ale bylam z nim i jak wziela od niego pojemniczek to zaczela nim tak bujac i ogladac z wszystkich stron, az mi zal bylo tego mojego meza, bo oczywiscie pelno ludzi na okolo.
nie mogłam uwierzyć, że pani dr ze specjalnością z materiałoznawstwa mogła coś takiego wymyśleć
płakałam ze śmiechu jak to usłyszałam