reklama

Staraczki 2013

Grzanka w Skokach i w Mieścisku ;) a byłas na tym zlocie?

złożyłą też ten ovufrend jednak ja nie mierzę temp i postanowiłam z meżem w kolejnym cyklu nie mierzyć

z ta piersią poczekam do poniedziałku...w ciązy miałam paskudne bóle piersi i sutków aż miałam otarte do krwii takie sie delikatne zrobiły, ze czasami zaklejałam plastrem na krzyż ...maz miał ze mnie ubaw XD

reklama
black-tea, a może wybierz się do lekarza i powiedz jaki masz problem. Tak tylko dla pewności. Nie będziesz się wtedy aż tak stresować.

benifica, a jak Twój mąż zachowuje się podczas przeziębienia? Mój czasami zachowuje się jakby umierał :P Jak to się mówiło "Chory chłop w chałupie, to jak wrzód na dupie" :P

Ostatnia edycja:
MALUSIOLKA-:-)nie slyszalam nigdy tego przyslowia,ale rozbawilo mnie strasznie:-) :-) co prawda to prawda:-) MAMATOMECZKA-nie no to pewnie nie dracha:-) :-) haha..wariatka BLACK TEA - z trzeciego sikania moze nie wyjsc tak wczesnie,powtorz rano ,trzymam &&&&&&&&&&..kurde, a ja musze czekac do 07.09...ale chociazz sie nie nakrecam jak w zeszlym miesiacu,objawow ciazowych brak:=(

KPe007, będziemy testować w tym samym czasie :) Chyba, że wredota zawita ;/ A poza tym witaj.

KPe007, bo tak z chłopami jest. Ja jak jestem chora to i tak muszę zająć się dziećmi, czy obiad ugotować. A jak mój chory, to umierający i co i róż prosi o coś :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry