Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mnie głowa boli 

cholerna pogoda! idą chmury deszczowe, ale coś dojść nie mogą
chyba zaraz sama po nie pójdę ;-)
teraz duży biega po lesie ;-) mały z kumplami po placu zabaw
duży wracając z lasu ma małego zabrać ;-) 

tabletki muszę zgarnąć, bo jeszcze chwila a będę w kiblu leżeć niczym Straciatella ;-)
jajniki lekko pobolewają, czasem kłują ... i tyle ... śluzu brak ... dziwny mam cykl 
będziesz miała co czytać ;-)no ten mój to jeszcze taki niedorobiony ale powolutku![]()
jeszcze 1h w pracy potem do domu i muszę ogarnąć biżuterię na jutro ehweekend na dożynkach wiec mało mnie tu będzie

ja haftowałam w nocy ;-) rano też, ale w nocy miałam maksimum zdolności i wydolności ;-)Ja się nie znam ale zawsze słyszałam nawet od koleżanek które już urodziły że haftuje się rano ???- przynajmniej one tak miały. Czyli ogólnie nie polecacie - jako objaw ciążowy
![]()
imię mieliśmy wybrane tylko dla chłopaka ;-) mniej więcej 3 lat wcześniej niż zaczęliśmy się o niego starać ;-) teraz ... chciałabym też chłopca
chłopczyca jestem ;-) od małego preferowałam towarzystwo płci słabszej ;-) ślubny chce córeczkę