Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak mnie głowa boli 

cholerna pogoda! idą chmury deszczowe, ale coś dojść nie mogą
chyba zaraz sama po nie pójdę ;-)
teraz duży biega po lesie ;-) mały z kumplami po placu zabaw
duży wracając z lasu ma małego zabrać ;-) 

tabletki muszę zgarnąć, bo jeszcze chwila a będę w kiblu leżeć niczym Straciatella ;-)
jajniki lekko pobolewają, czasem kłują ... i tyle ... śluzu brak ... dziwny mam cykl 
będziesz miała co czytać ;-)no ten mój to jeszcze taki niedorobiony ale powolutku![]()
jeszcze 1h w pracy potem do domu i muszę ogarnąć biżuterię na jutro ehweekend na dożynkach wiec mało mnie tu będzie

ja haftowałam w nocy ;-) rano też, ale w nocy miałam maksimum zdolności i wydolności ;-)Ja się nie znam ale zawsze słyszałam nawet od koleżanek które już urodziły że haftuje się rano ???- przynajmniej one tak miały. Czyli ogólnie nie polecacie - jako objaw ciążowy
![]()
imię mieliśmy wybrane tylko dla chłopaka ;-) mniej więcej 3 lat wcześniej niż zaczęliśmy się o niego starać ;-) teraz ... chciałabym też chłopca
chłopczyca jestem ;-) od małego preferowałam towarzystwo płci słabszej ;-) ślubny chce córeczkę