reklama

Staraczki 2013

reklama
Ależ skrobiecie w błyskawicznym tempie :-) Witam nowe staraczki :-):-)
Ja jestem wykończona po szkole, potem jeszcze w domu obiad, ogarnianie, a ze jestem sama z małą to wszystko spada na mnie, ale jeszcze pare dni i bedziemy wszyscy razem :-) Wczoraj i dzis mialam bóle owu., więc myśle, że nic z tego nie będzie. Nie wiem kiedy dokładnie wraca M., bo nie chce powiedziec, mówi ze to ma byc niespodzianka, ale chyba jeszcze w tym tyg. stawiam na sobote;-) No ale trudno, we wrzesniu bedziemy dzialac:tak:

Phoebe Milego pobytu w PL:tak: Ja Ci powiem, ze pakowanie to ja jeszcze lubie-kiedy jedziemy do PL, ale rozpoakowywania to nienawidze, zawsze mamy tyle gratów, ze główa mała. Zakupów tez zawsze mamy sporo i razem daje pełno gratów do wniesienia do domu, rozpakowania i poukładania:szok:

termin spodziewanej @ to trudno ustalić. całe życie mi lata jak chce :) mam cykle różne od 26 do 40 dni. powiedzmy że jak nie dostane 02.09 miesiączki to będzie ciąża na 99%
ostatnia miesiączka 04.08 seksić się będę od dziś.
mam chłopca więc fajnie byłoby dorobić dziewczynkę.

witam się wieczorowo,

moje dziecię już śpi więc mogłam nadrobić.
Dziś z małą i wózkiem przeszłam 14 km i chyba już nie ma na nic sił :)
Mężowy na wyjeżdzie więc teraz kilka dni zbieramy siły, żeby od pon podziałać.

Kobietka22 testy na przyszły cykl? Jaki cykl? Przecież widzimy się na majówkach 2014 :P

KPe007 u nas jest odwrotnie jeśli będzie chłopak mąż wybiera imię ( chociaż marzy mi się Fabian ) a dziewczynce ja ( Gabrysia)

Jutro z ciotkami z bb z wro ( majówkami ) mamy spotkanie z dzieciaczkami :) fajnie, już się nie mogę doczekać :)

dobranocki

reklama
Nadrobilam Was, uff... az strach pomyslec co to bedzie jak mnie tydzien nie bedzie bo bede bez internetu, w drugim tygodniu bede nadrabiac;)
Poziomk@, mycha05 ja rozpakowywac sie moge tylko najgorsze to pakowanie a z Pl tez nawozimy tyle ze masakra. Tym bardziej ze w tym roku raczej sie juz nie bedziemy wybierac a swieta juz tuz tuz. Po co kupowac w polskich sklepach np karpia za 6 funtow/kg ( zdarzal sie tez mrozony) lub puszki z masa makowa/ kutia po 4+ funty. Trzeba sie zaopatrzyc juz co najmniej na rok :P
Wiikki, baw sie dobrze to super pomysl z takimi "zlotami":)
Jesli chodzi o imiona... to tyle mi sie podoba ze szok... a jak przyjdzie co do czego to nie bede wiedziala jakie dac. Tym razem chcialabym wybierac dla dziewczynki, Amelia, Jagoda, Lena, Gabriela, Natalia, Wiktoria i pewnie jeszcze kilka by sie znalazlo... chociaz czuje ze i tak bede szukac imie dla chlopca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry