reklama

Staraczki 2013

Dorcia aaaaaa ja też chce... zabierz mnie za sobą :-D Kuźwa gnije dziś w pracy do 16, a póki co klientów ani widu, ani słychu.... coś czuję, że przede mną dłuuuuugie 6 godzin i 15 min :rofl2:

Wanda witaj w klubie koniarzy! Też mam wielką nadzieję, że kiedyś, jak znajdę pracę w miejscowości w której mieszkam i odejdą mi ponad 2 godziny zmarnowane na dojazdy, co za tym idzie, będę miała więcej czasu... to będę mogła znów oddać się swojej pasji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia aaaaaa ja też chce... zabierz mnie za sobą :-D Kuźwa gnije dziś w pracy do 16, a póki co klientów ani widu, ani słychu.... coś czuję, że przede mną dłuuuuugie 6 godzin i 15 min :rofl2:

tekla ja jestem do 13, od 7 to mi jeszcze połowa czasu nie minęła, a już bym wyszła :szok: i jeszcze jestem sama w pokoju, nie ma do kogo gęby odezwać nawet :dry:

Wanda oby dzis wyszedl pozytyw!

No właśnie pisałam wcześniej, że dziś robiłam już test i wyszedł negatyw... i nie mogę tego zrozumieć :crazy:
30 dc, ostatnia @ 18 lipca, bóle owu około 29-31 lipca i nic.... ech...

KPe007 - z tableta jak piszesz, to musisz nacisnąć na B na górze posta, potem piszesz potem jak chcesz zakończyć pogrubienie to jeszcze raz B wciskasz

Tekla - no ja już teraz czas mam, mam koniki w mojej wiosce, mam czas, ale teraz przy staraniach, kiedy w każdej chwili mogłabym zajść, chyba nie chcę zaczynać... Odczekam jednak trochę, bo jak zacznę na nowo, chcę się dosyć mocno poświęcić :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wielkie DZIĘKUJĘ w Waszą stronę! Wy jak zwykle pełne zrozumienia i wsparcia. Już dzisiaj w lepszym nastroju, a w dodatku z samego rana zadzwoniła moja Mama, żeby przeprosić w imieniu swoim i Teściowej za to, że chyba zbyt dużo gadały o drugim dziecku. ale mi ulżyło! już o tym nie myślę..
na moją Teściową nie mogę narzekać, bo jest bardzo miła, zawsze mnie ugości, nawet jak jestem u niej sama bez męża. Naszą małą się zajmuje bez zająknięcia i ogólnie jest fajnie. Wczoraj jak rozmawiałam o tym z mężem, to doszłam do wniosku, że chciały dobrze, tylko to tak nagle.. wiecie. planowana @ już blisko, w głowie mi buzuje, a tu nagle takie rozmowy. Wymiękłam.
ale już dobrze, siedzę oczywiście w pracy, dzisiaj trochę roboty, ale na razie kawka i forum.
ściskam Was mocno i cieszę się, że jesteście! ;-)

wanda - ja czytałam ,że te bóle mogą być około owulacyjne co oznacza ,że jak jest ból to nie oznacza on konkretnego dnia owulacji tylko przybliżony okres owulacyjny np jednego dnia boli ,a owulacja mogła być wcześniej lub później tak zrozumiałam z tego co czytałam bo ja też miewam takie bóle.

kobietka 22 - no zobaczymy co z tego wyniknie... bzykaliśmy się w zasadzie do tych bóli codziennie, a po jeszcze kilka razy ... także byłoby duże prawdopodobieństwo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry