reklama

Staraczki 2013

Lamorela <przytul>:* Skarbie powtórz betę w poniedziałek jak nie dostaniesz @. Czasami beta daje błędny wynik. Tak miały moje dwie koleżanki, a były w 6 tygodniu.

Celta, przykro mi <przytul>:(

fox, gratuluję :)

Kingax1, pokaż teścik :D Gratuluje :)

Dziewczyny, nie wpisujcie za szybko II kreseczek i nie przepisujcie nas. Lamorela była przeniesiona i się rozczarował :( Ja dlatego nie chciałam być w zaciążonych.

Dziewczyny zafasolkowane, za mało fluidu przesyłacie ;/ Postarajcie się dla nas :*

Ostatnia edycja:
reklama
Lamorela ja sie starałam od kwietnia w sierpniu postanowiliśmy zrobic w domu remont. Starania poszły na dalszy plan . Zajełam sie chodzeniem po sklepach i myślenie co trzeba kupić. A dzisiaj zrobiłam test od niechcenia. A tu II kreseczki i szok. Ty też sie zajmij czymś innym i staraj sie nie myśle o staraniach. Wiem ze to nie łatwe ale możliwe. i cały czas bądz dobrej myśli. może zaszła pomyłka.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za wsparcie. Ja starania na razie zawieszę bo nie mam sił. Myśl o tym, że teraz się uda trzymała mnie przy nie rozklejaniu się po poronieniu, bo myślałam, że przecież teraz to nam się na pewno uda. Nie udało, a beta była <0,1 ,a nie <0,01.
Już nigdy więcej nie zrobię testu sikanego, bo dają nadzieję.

Proszę dziewczyny, które się starały, odprężyły się i zaszły o nie dawanie mi tej rady. Bo to najbardziej irytująca porada jaką może dostać osoba, która dowiedziała się, że w ciąży nie jest. U was to zadziałało, u mnie nie. Myślicie, że ja seks dla prokreacji uprawiałam? Ja to robiłam na spontanie, kiedy była chęć. Dla przyjemności i nie wyszło. Więc pewnie same wiecie jak porada odpręż się, a się uda działa na osoby kiedy im nie wychodzi. I to nie jest czepianie się, bo do nikogo nie mam pretensji.

Ostatnia edycja:
lamorela, a może jednak byłaś w ciąży i to była bardzo wczesna ciąża stąd widać było II kreseczki, a beta już nie wyszła. Może to oznaczać poronieniem. Dlatego też trzeba uważać na początku i nie stresować się aż tak. Często występują poronienia, a których kobiety nie wiedzą, bo nie wiedziały o ciąży, bo była zbyt wczesna. Tule mocno Kochana <przytul>:*:*

Kochanie, ja nie wiem czy jestem w ciąży. Boje się robić kolejny test, albo betę ;/

Szlag mnie trafia, gdy mam dzwonić do przychodni, a przyszło mi dzwonić do paru w poszukiwaniu miejsca, gdzie wynik badania byłby w ten sam dzień. W swojej przychodni oczywiście informacji nie uzyskałam. Dzwoniłam 4 razy - panie w rejestracji i centrali nie wiedzą :szok:. Na całą przychodnie wie tylko pani z laboratorium, która nie jest w stanie odebrać telefonu.
W jednym miejscu jest wynik tego samego dnia, ale koszt to 42 zł :szok:
W pozostałych ceny od 25 do 36 zł wynik na drugi dzień (a przy szpitalu ! w ciągu 5 dni) i to takie cuda nie widy w trzecim co do wielkości mieście w Polsce! (Oczywiście szukałam w centrum i okolicach).

Tekla - no kochana! Stóweczka!! Wszystkiego najlepszego!! Niech Ci się spełni to, o czym marzysz :*

Morelko-lamorelko - prosze nam się tu nie łamać, tak? To jest wina tych głupich testów, co robią nadzieję. Ja z doświadczenia nie znosze pre testów (wielce chwalonych), bo skubane po pół godzinie zawsze pokazują cień cienia (przedwczorajszy tez mi pokazał). Pink test pokazał mi, Pawłowi i wodzie cień cienia (w kolorze szarym, a powinno byc zabarwienie różowe). Natomiast cienia cienia nigdy mi nie pokazał Bobo-Test ani testy z allegro.
Jesli potrzebujesz odpocząć - odpocznij. Ja czuję, że owu to Ty właśnie dopiero miałaś (patrząc po wykresie) i prosze się nie denerwować nam tu, bo nic nie wiadomo jeszcze z tym cyklem.
Fajna babka jesteś, młodziutka - masz jeszcze kupę czasu na produkowanie dzieciaczków i wyprodukujesz jeszcze nie jedno! Słabsze chwile przychodzą same, ale też przechodzą. Te tez przejdą. Nabierzesz nowej mocy - zobaczysz! :tak: Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki. Tulam.. :-(

PS Lamorela - co do plamienia w 17 dc. Ja prawie zawsze mam plamienie śródcykliczne towarzyszące bólowi jajników. Lekarz powiedział, że to świadczy o owulacji.

Ostatnia edycja:
reklama
centka Kochanie, wiem że musisz jechać, ale pamiętaj o nas :* Jak będziesz miała dostęp do internetu do chociaż na chwilkę wejdź i napisz co tam u Ciebie. Jakoś dziwnie będzie bez Ciebie :(

Dziękuję za dodanie mnie z powrotem do starających się :* Nie wiem sama co się ze mną dzieje. Niedawno byłam w łazience i znowu śluz zabarwiony ciemnym kolorkiem. Ale za to śluzu bardzo dużo i śluz ma kolor kremowy. Brzuch mnie nie boli jak na miesiączkę, a czasami samo podbrzusze.

black_tea, co się z Tobą dzieje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry