reklama

Staraczki 2013

Mamusiolka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i czuję że ujrzysz II :))

A u nas weekendowo cisza, bo mężowy wyjechał wróci jutro w nocy, zmęczony więc tez nic z tego nie bedzie a owulacja coraz bliżej. Tak się cieszę, że mam już córcię, że nawet teraz jak szybko nam się nie uda to chociaż mam ją, moje szczęście.
I pomyśleć, że jeszcze z 2 lata temu byłam taka "niedzieciowa" haha a teraz oddałabym życie za mojego szkraba :)

A pogoda taka piękna, posprzątam i pójdę na spacerek szkoda dnia na siedzenie w domu.

reklama
wiikki, podziwiam Ciebie dziewczyno:* Ja tak szybko nie odważyłabym się na drugie, czy trzecie dziecko. Tak do co najmniej do pół roku myślę jeszcze o porodzie :P Trzymam &&&&& :*

Malusiolka 3mam &&&&& za testowanie. Twój M to jest model:)

A mnie dzisiaj tak mocno w dole boli, jakby takie skurcze.. nie wiem

Piękna pogoda dzisiaj u nas - a jak u Was?

tekla mam nieregularne cykle między 28, a 35 dni, a wszystko przez to, że wystarczy mi odrobina stresu i wszystko się przesuwa.

Temperatura znowu wzrosła! Nieznacznie, to nie znaczne, ale byle w górę.;-)

Na podwórku słońce, a na termometrze 15 stopni, więc upału nie ma, ale znośnie.

Ostatnia edycja:
centka :* Ciesze się, że @ już przyszła i po powrocie możecie się starać o dzidziusia :) Życzę Wam z całego serca żeby się udało :* Jak zrobisz badania i będziesz siedzieć jeszcze w Polsce to daj znać czy wszystko dobrze.

Grzaneczko, mój mąż ma bardzo duże poczucie humoru, przy nim nie da się nudzić :-D

hej dziewczynki :blink:

u nas piękna pogoda :-) wykorzystuję ją ;-) pranie jedno na balkonie, drugie załadowane ;-) niech schnie póki słoneczko świeci ;-) jak przyjdą niskie temperatury pozostanie suszenie mechaniczne, a to już nie to samo ;-) przede wszystkim nie ten zapach :-p

Mrówek wstał dzisiaj o 7 :wściekła/y: ja poszłam spać o 1 :zawstydzona/y: więc jak przez mgłę kojarzę jego wstanie ;-) sam się obsłużył z pierwszym posiłkiem (wciana z rano serek danio) i dał mi pospać do 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: poleciałam od razu do biedroneczki po rzeczy na śniadanko, Mrówek w biegu jadł, bo przecież trzeba iść na dwór ;-) zjadł śniadanko, przynajmniej wiem, że z głodu nie padnie ;-) alarm w zegarku ma ustawiony na 15 ;-) więc do tej godziny mam względny spokój :tak: oprócz osługi domofonu (rzuć 2 zł, otwórz, bo się zesikam itp. ;-) )

WANDA winko z Górzykowa od Krojcigów polecam :tak: cena za butelkę ok. 50/60 zł, ale ... białe piłam, rewelka (przynajmniej dla nas) ... lekkie bąbelki, nie za słodkie - czysta przyjemność ;-) sama całą butelkę wciągnęłam :blink::shocked2:

może wyciągnę chłopaków wieczorem na winobranie ;-) pogoda cudniasta, przejdziemy się i popróbujemy ;-) a nie, nie wyciągnę ... Grand Prix dzisiaj w Krsko :dry: Mrówek nie odpuści żużla :sorry2: mam małego fanatyka Falubazu ;-) chociaż fanatyk to i tak za lekko powiedziane ;-)

coś czuję, że od poniedziałku nasze normalne policyjne akcje "trzeźwy poranek" będą łapały imprezowiczów winobraniowych ;-)

testującym jutro życzę powodzenia :tak: starającym owocnych strzałów ;-) ja zbliżam się do @, więc owocnie już nie będzie :-(
a wiecie, teściowa mi opowiadała, że jak starali się o mojego męża, to przez kilka cyklów bzykali się przed owu i po, by mieć dziewczynkę ;-) i nic im nie wychodziło ;-) a jak raz dopuściła męża w owu - strzał w 10tkę :-D może królewskie nasienie mojego ślubnego tylko w chłopaków celuje? ;-) tak sobie to tłumaczę ;-) będę się martwić później ;-)

reklama
cześć dziewczyny ja tak na szybkości będę miała gości więc sprzątam , gotuję i latam po domu myśląc co jeszcze zrobić nawet włosy już wyprostowałam bo wczoraj się wypluskałam i poszłam spać ,a dziś jakby piorun w miotłę strzelił tak wyglądałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i co jeszcze miałam napisać aha z praniem czekam na męża zaraz będzie to wstawię potem zjemy obiad on jedzie po naszych gości i idziemy w miasto do wesołego miasteczka i ogólnie połazić bo jest imprezka na mieście ,ale to już chyba pisałam no i wrócę jak jutro jak w miarę wcześnie to dam znać ,a jak nie to może w poniedziałek z rana zanim pojadę do taty trzymajcie się i korzystajcie z pogody papa buziaki sto dwa :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry