• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Witam i ja
A ja dzień zaczęłam od kupna torebki :-) W Lidlu od dziś jest promocja torebek Wittchen. Ich torebki kosztują 500 - 700 zł a ja kupiłam piękną klasyczną skórzaną torebkę za 250 zł.
Byłam już na Pilatesie ale teraz czas typowy weekend polek: sprzątanie, prasowanie itp.

bluecaat - witaj :)

Leemonca - szkoda, że się nie udało. &&& za następny cykl

reklama
witajcie,

bluecaat gratulacje, super, że się udało. Życze nudnej ciąży ;)

Ritta ekstra zakup, nie wiedziałam, ze Lidl ma takie ekskluzywne rzeczy. Ale zakup porządny

Leemonca ;( tule, kibicowałam Ci

MamaTomeczka ???? gdzieś Ty ? czekamy na dobre wiesci

A mnie mężowy dzis opuścił i pojechał w góry, w skaly się wspinać, a ja zostałam z córcią. No i też zaraz wezmę się za sprzątanie, obiadek ugotuję, zrobię sernik na jutrzejszą rocznice i pójde na spacer z córcią ;)

pozdrawiam cieplutko ;)

Ja też bym chętnie sobotę spędziła na sprzątaniu w domu, bo aż mieszkanie nam krzyczy o posprzatanie. Dziś i jutro jestem w pracy.
Ovufriend wyznaczył mi termin @ na jutro, bo ostatnio faza lutealna trwała u mnie 11 dni. Trochę się boję, że ona taka krótka.
Jeszcze mam parę testów z Allegro, więc będę testować pewnie, gdy wrócę z pracy i jutro rano. Cycki mnie pobolewaja, ale przy dotyku.

MamaTomeczka - jak u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Leemoncia, przykro mi Kochana <przytul> Następny cykl musi być Twój :* Trzymam mocno &&&&&&

bluecat, gratuluję :)

kontra, Piaska, dlatego też nie lubię soboty, bo cały dzień trzeba coś robić :P

Ja znowu nie wyspana i na dodatek nie w humorze ;/ Wstałam z łóżka, cały pokój zawalony w kocach (moja starsza córka lubi bawić się kocami), a u dziewczynek powywalane ciuchy, bo Oliwka szukała spódniczki. Mała modelka ubrała się dzisiaj w bluzeczkę na długi rękaw w księżniczki, miniówę i do tego bez majtek :-D Tak sobie dzisiaj myślałam, czy przypadkiem nie zrezygnować ze staranek. Ostatnio jestem przemęczona, bo dziewczyny dają mi popalić, najbardziej starsza ;/ Płakać tylko się chce.

wiiki, którą macie rocznice? Dzisiaj składam, bo jutro jeszcze zapomnę. Wszystkiego najlepszego Kochana :*

Malusiolka, ja Ci zazdroszczę dwóch księżniczek. Wiadomo, że dają popalić i człowiek czasem by się zamknął w osobnym pokoju i przez jakiś czas nie wychodził :P Ale to są dzieciaki :) Może jak odpuścisz to się od razu uda :)

Kurczę jak za długo posiedzę to mnie boli w krzyżu... :( W ogóle jakoś mnie plecy bolą... chyba źle spałam :/

Ostatnia edycja:
Badania zlecone od lekarza prywatnego są płatne. Jeśli nie chcesz płacić musiałabyś zajść do lekarza rodzinnego i poprosić go o przepisanie skierowania na badanie. Ale na to nie chcą się zgodzić raczej :baffled:

ja już poprasowałam, zupkę nastawiłam, posprzątałam w szafkach w kuchni i teraz chwila przerwy :tak: zaraz idę ciasto piec :-D

ja zazdroszczę Wam wszystkim, które już macie dzieciaczki my na razie nie mamy :baffled:

mąż się czuje od wczoraj gorzej coraz bardziej smarka i kaszle :wściekła/y: martwie się :baffled:

Malusiolka dziękuję ;) 1 rocznica ;) dlatego tak celebruje haha ciekawe czy chociaż kwiatka dostanę :P

Malusiolka a mi sie wydawało, że jak się ma takie male dzieci ( rocznikowo blisko siebie ) to jest łatwiej, razem sie bawią. Ale z tego co widzę chyba nie jest az tak kolorowo? Trzyma się kochana. Jak mąż wróci wyjdzz domu, idź na spacer, do kolezanki lub na kawę, zrób coś dla siebie a poczujesz się lepiej.

Ostatnia edycja:
Malusiolka wierzę, że takie dwie pociechy dają popalić i czasami ma się wszystkiego powyżej uszów ale z drugiej strony to na pewno tyle miłości, radości i szczęścia dają w zamian, że człowiek nie zamieniłby tego na nic innego :-)

Ja wstawiłam pranie ale sprzątać jeszcze nie zaczęłam...ale za to maseczkę na twarz położyłam :-D

reklama
wiiki, bawią się razem, ale nie zawsze. Oliwka kładzie się na Roksankę, a Roksanka ciągnie ją za włosy. Zawsze jest coś. U mojego męża w pracy mówili "Jeżeli wytrwacie rok po ślubie, to całe życie będziecie razem" - oby tak było :D :*

Ja wiem, dzieci są kochane i powinnam trochę inaczej na to wszystko patrzeć, ale nie da się. Całymi dniami sama jestem mąż jest w niedziele i nie zawsze jest czas żeby razem go spędzić, bo trzeba coś w domu zrobić. Mam nadzieje, że Oliwka jak skończy 4 latka będzie grzeczniejsza. W przyszłym roku dajemy ją do przedszkola i może czas spędzony z dziećmi da jej trochę do myślenia. Ale dziękuję dziewczyny. Mam cichą nadzieje, że jak będzie trzecie dziecko, to Oliwka poczuje, że jest najstarsza i będzie chciała mi pomagać. Na razie ma okres przejściowy, chce ją ubrać to ryk ;)

kontra, trzeba zadbać o siebie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry