Piaska
Fanka BB :)
mamaTomeczka - jeszcze się nie załamuj. Lepiej zobacz, jakiej czułości są testy, bo może najpierw robiłaś bardziej czuły 10 jednostek, a potem mniej czuły, 25 jednostek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
głowa do góry, będziesz miała jeszcze córcie 
mąż się śmieje, że przy drugim dziecku zamiast podzielić miłość to ją pomnoże ;-) kiedy masz termin @?Witajcie kobietki:-) O 6 jak budzik dzwonił na mierzenie temperatury poszłam siknąć i nic. I krecha i nawet cienia nie widać. Temperatura spada jak zawsze przed @ i już napierdziela mnie brzuch przedmałpowo. Do tego mam wysyp na twarzy i już nie mam złudzeń. Chyba mi się trafił wadliwy test jakiś bo przecież kreski były widoczne chwilę po zakropieniu testu a później jak wysechł były widoczne bardziej. Quixx test zrobił mi psikusa:-( Mój piękny sen się skończył:-( Ale spoko nie poddaję się. Mężowi test pokazałam ale zastrzegłam, że nie ma co się jeszcze cieszyć bo nic jeszcze nie wiadomo. Po tym wieczornym teście jak się trochę poryczałam mój kochany chłop mnie przytulił i powiedział, żebym się nie smuciła, że zrobi mi tym razem już napewno bobaska. Nawet łaskawie dodał, że skoro tak bardzo chcę córeczkę(zobaczył skarpetki jak po mojej torebce grzebał w poszukiwaniu gum do żucia) to już mi zrobi tą dziewuszkę, żebym sobie miała chociaż on i syn woleliby chłopczyka:-) No to skoro obiecał to nie smucę się już. Już zdążyłam się wypłakać od 6 rano. Wyglądam jak zombi. Dobrze, że mąż dzisiaj w pracy i nie musi mnie oglądać w takim stanie. Do jego powrotu już zdążę się podtuningować, nawet jakoś usta wykręcę, żeby wyglądały jak w uśmiechu i będę udawała, że jestem baardzo szczęśliwa. Czekam na @ i za jakieś 2 tygodnie działamy![]()
wiiki, bawią się razem, ale nie zawsze. Oliwka kładzie się na Roksankę, a Roksanka ciągnie ją za włosy. Zawsze jest coś. U mojego męża w pracy mówili "Jeżeli wytrwacie rok po ślubie, to całe życie będziecie razem" - oby tak było:*
Ja wiem, dzieci są kochane i powinnam trochę inaczej na to wszystko patrzeć, ale nie da się. Całymi dniami sama jestem mąż jest w niedziele i nie zawsze jest czas żeby razem go spędzić, bo trzeba coś w domu zrobić. Mam nadzieje, że Oliwka jak skończy 4 latka będzie grzeczniejsza. W przyszłym roku dajemy ją do przedszkola i może czas spędzony z dziećmi da jej trochę do myślenia. Ale dziękuję dziewczyny. Mam cichą nadzieje, że jak będzie trzecie dziecko, to Oliwka poczuje, że jest najstarsza i będzie chciała mi pomagać. Na razie ma okres przejściowy, chce ją ubrać to ryk
kontra, trzeba zadbać o siebie![]()