Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jestem po USG w 23 dc z którego wynika, że mam tyłozgięcie macicy - choć na USG ze szpitala CZMP pisali że w przodozgięciu ???

Doktor W.G. - nie podam żeby reklamy nie było stwierdził że cykl ten był bezowulacyjny bo jest w jajnikach pełno niedojrzałych małych pęcherzyków - przez które wariuje przysadka i mimo wytwarzania hormonu LH - czyli pozytywnych testów ovu - Fałszywie pozytywnych bo przez 3 dni wychodzi dodatni - ovu nie ma - 

- więc mogliśmy się starać do usranej śmierci. teraz czekam na @ i od 1-3 dc czekaj mnie badania hormonów zupełnie innych niż w laboratoriach - później powtórka w 9 dc + USG i monitoring 13 -14 dc 
. Więc trochę kasy wybulimy ale przynajmniej nie stracimy kolejnych miesięcy na trafianie i celowanie.

jak jesteśmy wszyscy razem w domu, to staramy się tak spędzać czas, by w miarę możliwości wszystko robić razem
spokojnej ciąży 

każdy ma prawo, by mieć chwile załamania, ale dziewczyny dają Ci powera do działania
życzę wszystkim dzieciakom takich mam 

życzę, żeby jego leczenie było skuteczne. A swoją drogą, to ciekawe co napisałaś o tych wychodzących przez kilka dni testach ovu... moja koleżanka ma te apteczne i jej 5-6 dni z rzędu wychodzą pozytywne... czyli to znaczy, że jednak może mieć jakiś problem z ovu, mimo wysokiego LH?
ja też bym chętnie Hoouse'a z zespołem zaprosiła do siebie
jestem ich ogromną fanką 
moje to nawet tą kontrolną miały taką jak Cię mogę - no było ją widać, ale NIGDY nie była taka intensywna 

a ta druga to już w ogóle - albo jej nie było, albo była bladziutka
a miałam testy z Rossmanna... 

życzymy mężowi niezapomnianych urodzin :-)Zamówiłam testy ciążowe na allegro. Zobaczymy, czy przyniosą mi dobrą nowinę17 października są urodziny męża, mam nadzieję, że dam mu wyjątkowy prezent.
a optymizm jest zaraźliwy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~