Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czuję się podekscytowana i obiecuję sobie cały czas ,że ma to być spontan ,ale jak będzie zobaczymy domyślam się ,że etap nakręcania się następuje dopiero po owulacji więc wszystko przede mną
jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Ale dal rade, razem dalismy, bo kolejna ciaza byla dla mnie jak lekarstwo. Hej. Jestem Kasia, małymi kroczkami, tak jeszcze niepewnie ale chciała bym już dołączyc do mam staraczekTak wiec od pocZatku mam na Imie Kasia, w lutym skoncze 21 lat, mam już 2.5 roczną córeczkę Nadusie
Zobacz załącznik 586695 jak widzę szczesliwe zafasolkowane mamusie to cos we mnie pęka... i kurde no wiecie Niby jestem młoda ale Nadusia juz ma 2,5 roku wiec chyba najwyzsza pora...
Jestem 4 miesiące po ślubie, aktualnie mam staz w przedszkolu, i nawet jak bym zaszla w ciaze nic mi sie nie nalezy wiadomo jak kazda mama wolala bym miec umowe zanim zajde w ciaze, ale kurde nie chce juz czekac. Dzis byłam u ginekologa... wykupiłam kwas foliowy i zobaczymy co bedzie
Mam tyllko nadzieje ze do konca roku zobacze swoje wymarzone 2 kreseczki
Załącze jeszcze nasze wspólne zdjęcieZobacz załącznik 586696