reklama

Staraczki 2013

Dziękuje wszystkim za ciepłe i szczere słowa. Fajnie ,że na tym wątku są jeszcze dziewczyny które czytają posty innych i potrafią dostrzec inne ludzkie traumy i cierpienia a nie tylko temki, śluzy, wykresy i wyimaginowane objawy.
Dziekuję WAM !!!

Benfica- najszczersze wyrazy współczucia
[*]
Missi- fajnie ,że jesteś. I znowu Milki są razem :*

reklama
dzikuska też mam czasami dość, ale jak mus to mus. W końcu my musimy tylko lerzeć;-)
emalia mi miesiąc przed ślubem zmarł dziadek, a ja do tej pory nie potrafię uwierzyć, że już go więcej nie zobaczę.

ile tu nowych nickow widze! witam wszystkich :-)

lamorela &&& za tempke jutrzejsza bo jakby spadla to strasznie krotka bylaby ta Twoja fl. cos mi sie wydaje ze jednak wzrosnie! chyba ze owu byla wczesniej niz ovu sadzi.

Gochson a badalas progesteron? bo duphaston wspomaga druga faze przy niskim poziomie progesteronu, najpierw pomaga w implantacji, a potem w utrzymaniu ciazy.

Cyntia wlasnie zauwazylam Twoja bete! GRATULACJE!!!!!! ale sie ciesze!!! no to zycze Ci cudownej ciazy i cudowniejszego maluszka :-)
emalia i benefica przykro mi:-( sciskam mocno!
tamguczi swietnie ze sie badacie, powinnas byc zadowolona bo zabraliscie sie do pracy wiec fasolka jest blizej niz dalej :tak: a poza tym to odgon te negatywne mysli, bo w tym cyklu tempka nadal piekna wiec nie spisuj go jeszcze na straty!
iwo swietnie ze tak wam sie z mala udalo. mi tez wszyscy mowia ze wygladam na 16lat ;-) ostatnio uslyszalam nawet 14 :szok: a jak faktycznie mialam kiedys to 14/15 lat to sobie myslalam ze najlepszy wiek na pierwsza ciaze to 24 lata i wlasnie zaraz koncze 24, a jakies 9 miesiecy temu zaczelismy starania, a tu nic :baffled: obym chociaz na 25 urodziny byla zafasolkowana!

dzikuska a nie robisz testow zeby chociaz troche sobie pomoc i bardziej wycelowac z serduszkami? tak to na sile musisz sie starac co drugi dzien i stracicie radosc z tego.

Malusiolka podam ci nowej bo chce skonczyc jeszcze ostatni listek tabletek:)

Kurde ale fajnie jak cały czas ktos cos pisze:d pamietam jak na styczniówkach 2011 tak było:d
a po porodzie mamusie juz nie miały tak duzo czasu^^

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry