ile tu nowych nickow widze! witam wszystkich :-)
lamorela &&& za tempke jutrzejsza bo jakby spadla to strasznie krotka bylaby ta Twoja fl. cos mi sie wydaje ze jednak wzrosnie! chyba ze owu byla wczesniej niz ovu sadzi.
Gochson a badalas progesteron? bo duphaston wspomaga druga faze przy niskim poziomie progesteronu, najpierw pomaga w implantacji, a potem w utrzymaniu ciazy.
Cyntia wlasnie zauwazylam Twoja bete! GRATULACJE!!!!!! ale sie ciesze!!! no to zycze Ci cudownej ciazy i cudowniejszego maluszka :-)
emalia i
benefica przykro mi:-( sciskam mocno!
tamguczi swietnie ze sie badacie, powinnas byc zadowolona bo zabraliscie sie do pracy wiec fasolka jest blizej niz dalej

a poza tym to odgon te negatywne mysli, bo w tym cyklu tempka nadal piekna wiec nie spisuj go jeszcze na straty!
iwo swietnie ze tak wam sie z mala udalo. mi tez wszyscy mowia ze wygladam na 16lat ;-) ostatnio uslyszalam nawet 14

a jak faktycznie mialam kiedys to 14/15 lat to sobie myslalam ze najlepszy wiek na pierwsza ciaze to 24 lata i wlasnie zaraz koncze 24, a jakies 9 miesiecy temu zaczelismy starania, a tu nic

obym chociaz na 25 urodziny byla zafasolkowana!
dzikuska a nie robisz testow zeby chociaz troche sobie pomoc i bardziej wycelowac z serduszkami? tak to na sile musisz sie starac co drugi dzien i stracicie radosc z tego.