reklama

Staraczki 2013

kontra, skoro jeszcze @ nie przyszła, to jest jeszcze jakaś szansa. Możliwe, że owulacja się przesunęła i testy nie wychodzą, albo cykl bezowulacyjny. Stawiam na przesunięcie się owulacji. Nie załamuj się <przytul> Trzymam &&&&& aby się udało :*

centka, aż strach z Tobą zadzierać :-):-D Szukaj, szukaj tego kija, bo chce Ciebie zobaczyć w końcu w II paku :) :*

A mnie jajniki pobolewają ;/ Mam nadzieje, że to jest to i w końcu się uda.

karola <przytul> będzie dobrze Kochan tylko nie smuć się :*

Dziewczynki poprosimy fluidy dla nas, a najwięcej dla karoli na pocieszenie :)

Leemoncia, jak tam Kochana? Dobrze się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja rowniez prosze i wpisanie mnie na liste starajacych sie:)

Ja dzis mam 3 dzien @ juz sa resztki, program ktory ktoras polecila wyliczylo mi dni plodne na 16-20.10 akurat zalapie sie na wekeend:) no my tylko w wekenndy mozemy &&&&&&:) poniewaz mza od poniedzialku do piatku niema;/ aczkolwiek czasami zjedzie na na dluzsza chwile,

lamorelka, fajne :D Ja miesiąc temu na pocieszenie kupiłam sobie takie buciki - Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://allani.pl/system/products/thumb/32c/19e_5e4fcb76a605810c1045f59c16c8de4624cd3ae4.jpg :)

julia, witaj :) Życzę powodzenia w starankach :) Nie martw się, że rzadko się staracie, ja mam podobnie. Tylko, że u mnie jest tak, że masz wychodzi rano, a wraca około 21/22-giej i nie ma czasu na przytulanie, a soboty nie ma go od 6:00 - 3/4:00 do niedzieli. Dlatego też Kochamy się rzadko, a chciałabym to zmienić.

Dziewczyny ja jestem laik straszny wiec wybaczcie te pytania:
Kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia - przed owulacją, w czasie, po ?
No i jak rozpoznać owulację ? Zakupiłam sobie testy ale coś mi się wydaje, że nie dojdą na czas.
Najgorsze, że u mnie cykle różne, bo 23, 24, 25, 26 dni. Ostatnia @ 1.10.

dziewczynki ponawiam pytanie bo chyba przeoczyłyście , od kiedy testy owulacyjne robić skoro ból owulacyjny mam około 14,15 lub 16 dc ???????

14 dc wypada na sobotę :-):laugh2: to dobrze bo wtedy mój ślubny wie ,że w niedzielę pośpi dłużej i mu się zbiera na amory ;D

Gochson Moim skromnym zdaniem lepiej przed i w dniu owulacji, po można też, ale max 1 dzień, bo potem już marne szanse. A owulację ciężko rozpoznać "na własną rękę". Wiele , objawów się na nią składa,a każda z nas jest inna. W tej kwestii nie pomogę. :/
kobietka22 Ja np zaczełam testować od 10dc na wszelki wypadek jakby miała się pojawić wcześniejsza niż zwykle owulacja. W efekcie końcowym owulację miałam w 19dc. Więc rób jak uważasz.

Dziewczyny rano wstałam z takim nerwem że masakra. Bez kija nie podchodź. Wszystko mnie wkurw..ło. Teraz oczy by jadły. Naładowałam sobie 9 pierogów, a po 4 już mi tak nie dobrze, że zostawiłam to w cholere i teraz mi dalej nie dobrze... Ech... masakra... :/

Hej staraczki!

Mam do sprzedania 6 testów owulacyjnych, ważne są do końca roku. Mi już mam nadzieję, nie będą potrzebne;)
Dla forumowiczki sprzedam za 25zł z przesyłką - starczy mi na powtórzenie Bety ;)). Na allegro 7 takich testów + jeden ciążowy kosztuje 99zł.. Jest to coś takiego jak tu: CLEARBLUE TEST OWULACYJNY 7szt +TEST CIĄŻOWY 1szt (3556629698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeżeli którąś z Was jest zainteresowana - proszę o wiadomość na Priv;)

OWOCNYCH STARAŃ! :*

Pozdrawiam, staraczka po straconej ciąży...

reklama
Pietrucha chetnie odkupie:) prosze info na priv

Moge gratulowac?:) dobrze wyczytalam miedzy wierszami?:) i poprosze o instrukcje hehe bo nigdy nieuzywalam takiego czegos:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry