reklama

Staraczki 2013

Karola
no wlasnie sie zastanawialam czy to ta karola czy nie ta;-)

to sem ja :-D
no w sumie racja, na listopadówkach temat No.1 to wyprawki dla maluszków, pokoiki itd... fajnie poczytać ale nijak się w tym odnajduję... :baffled:

tutaj fajnie bo same staraczki ale znów tempo jest takie, że szok, tyle dziewczyn, nie sposób spamiętać co kto napisał i komu co odpisać, ja tam wolałam te wątki miesięczne, łatwiej było nadążyć, grono było mniejsze, łatwiej się było poznać, każda więcej wiedziała o każdej, na Facebooku się mamy w znajomych, łatwiej potem jakiś kontakt utrzymać poza forum. :tak:

reklama
Hej, testy już znalazły swoją nową właścicielkę;) Oby przyniosły szczęście!:)

missiiss1301 - niestety, jest nas sporo. Oby jednak nie przybywało nas... Mój Syn żył dwa tygodnie, dlatego go widziałam, mogłam dotknąć, jadł moje mleczko przez sondę... Ale Bóg miał inny plan i zaprosił go do swojego królestwa. Widocznie nasze dzieci były mu bardzo potrzebne. Światełka dla Twojego Aniołeczka
[*]

Dzięki dziewczyny, jutro powtarzam Betę, oby rosła. wtedy będę spokojniejsza.
Powodzenia Wam dziewczyny w staraniach, samych II kresek ;)

Karola
no wiadomo, ze lepiej bo mniejsze zamieszanie i latwiej utrzymac sama liste ktora kiedy ma testowanie hehe ;-) Szukalam staraczek pazdziernikowych ale nie znalazlam :-p

Pietrucha
Ladnie napisalas, dzieki! :tak:

julia0903 Ja też się zastanawiała, bo wydawało mi się, że mniej więcej wiem, kiedy mam owulację no ale jak się okazuje chyba jednak nie :zawstydzona/y: Kupiłam te najtańsze i zobaczymy, a może akurat się uda :tak: jakby nie było to zwiększa szanse na zajście w ciąże :tak:

Kontra w sumie masz racje:) zawsze cos dodatkowego, moje szanse sie zwiekszajac bo biore leki na stymulacje od lekarza wiec szanse juz sa wieksze:) a marzy mi sie zeby urodzic jeszcze jak jest lato;p zdaje sobie sprawe ze rzeczywistosc jest okrutniejsza;/ ale pierwsza ciaza byla po 2 miesiacach starania ale nawet nie patrzylismy na dni plodne...druga strzal za pierwszym razem (mialam stymulowany cykl)..mam nadzieje ze bedzie podobnie choc wiek juz nie ten sam....;/

Kurcze jutro musze sie do dentysty umowic, bo mam 2 zeby do naprawy a do polowy cyklu mam czas bo ja bez znieczulenia nawet na fotel nie siadam;p

Kinia1 współczuję Twojej córze... ja juz nie mam migdałków, a problemy z uszami mam cały czas... kilka razy zapalenie ucha wewnętrznego, kilka razy zapalenie ucha zewnetrznego, kilka razy zapalenie ucha środkowego i cały czas mi uszy ropieją... :baffled:

To mnie nie pocieszyłaś. Ona też ma wycięte migdaŁY, w lipcu na zabiegu byłyśmy, a teraz jej zdiagnozowali alergię do tego wszystkiego ;/

mychunia – oj tam wrzasków się boisz, to małe piwko, jak Cię kruszynka parę razy ząbkami dziabnie, strzeli w ciebie kupką albo pociągnie z buta podczas brykania, to dopiero jest się czego bać :-D

To fakt, wrzaski to najmniejszy pikuś :)

Dobra dziewczynki lecę robić obiadek na jutro i kolację na dzisiaj :)

reklama
ale mam dzisiaj nerwa ... chcialam zrobic pranie nachylam sie do pralki a tam pelno popiolu ... ojciec mojego faceta siedzial sobie na kiblu i wiadomo co robil palac papierosa i petowal sobie popiol do PRALKI ???
czy to normalne i tylko ja jestem kosmita z madmaksa i mnie takie cos brzydzi i przechodzi moim zdaniem ludzkie pojecie ?

+ dzisiaj 26 dzien cyklu i test ciazowy negatywny ... kolejny miesiac w dupie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry