Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w sumie chyba sie ciesze ze ta @ przylazla bo moze mi nerwy puszcza, w koncu ta konkretna to ponad pol roku u mnie nie byla. Ale z drugiej str mialam isc do gina, mial mi cytologie zrobic i wziac sie za mnie od nowego cyklu a tu o, doopa. Teraz znow bedzie obserwacja cyklu, czekanie bog wie ile na kolejna @ i owulke o ile bedzie :/ te czas mnie wnerwia... To czekanie i zludna nadzieja czy bedzie owu czy nie
rety, dziewczyny, ale historie z tymi "podszywaczkami"
aż się nie chce wierzyć
naprawdę trzeba nie mieć co robić, żeby takie rzeczy wyrabiać
aż strach coś pisać na forum, bo tak naprawdę nie wiadomo, kto czyta 
ja jutro trzymam od tej 10 kciuki za Ciebie, zdasz na pewno 
będą bardziej doceniać swoje kobiety 
oby tak pozytywnie było przez całą ciążę
a pamiętasz - u straciatelli też beta przyrastała w zastraszającym tempie, a ma jedno dzieciątko w brzuchu ;-) no chyba, że chcesz bliźniaki, to &&& 

durny człek w desperacji wszystko wymyśli
może zbadać tarczycę??? Miałam w tym cyklu zbadać hormony, ale jutro lub w piątek pewnie @ przylezie i 3dc będzie akurat w weekend, a wyjeżdżamy na grzyby...
i w ogóle do bani, bo dzieć mi się rozchorował, ma jakiegoś wirusa i początki zapalenia krtani, mam nadzieję, że się nie rozwinie
za to jutro chwilowo ostatni dzień sajgonu w pracy
BYLE DO PIĄTKU
idę zioło wypić 
tak bym chciala miec co miesiac @ i choc co dwa miesiace owulke![]()
Któraś napisała, że brała jakiś preparat witaminowy z jodem i od tego pogorszyły się wyniki tarczycy... tak mnie olśniło, że u mnie problemy z cyklami zaczęły się w drugim cyklu starań, jak wyjechaliśmy nad morze... a tam jodu że hejdurny człek w desperacji wszystko wymyśli
może zbadać tarczycę???

Melduję, że wredny @ przyszedł