susel
Fanka BB :)
Dorcia bete powtarzam dzisiaj wieczorem a wyniki beda jutro a do tego czasu to ja chyba padne ze stresu! to byl 8 cykl bez zabezpieczen (wczesniej bralam tabletki 3 lata) a 5 takich prawdziwych staran bo wlasnie 5 miesiecy temu dowiedzialam sie ze mam problemy z owulacja.
Leemonca dla mnie tez wszystko musi byc zaplanowane i to ze nie moglam zaplanowac ciazy rozwalalo mnie kompletnie. teraz to juz w ogole na nic nie mam wplywu ale zobaczymy. chociaz powiem Ci ze jak bylam dobrze przygotowana i z planem na kolejny cykl to jakos bylo mi lepiej wiec i u Ciebie ten cykl napewno bedzie latwiejszy i z sukcesem!
mychunia ale Ci dziekuje za ten post o pseudomiesiaczce! dajesz mi nadzieje!
Straciatella gratulacje!!! tak czulam ze Ci sie udalo! to tak jak Ci wczesniej pisalam, oszczedzaj sie teraz
i sie nie stresuj bo to nic dobrego! oczywiscie wiem, ze latwo powiedziec bo sama teraz jestem klebkiem nerwow 
Grzanka u mnie tez byly problemy z owu ale sie udalo, co prawda teraz chyba sa problemy z utrzymaniem ale to napewno sie nie wiaze. zmieniaj lekarza i powodzenia! &&&&&
Piaska ja tez plamie a narazie II sa, wiec testuj!
benefica wedlug gina, ovufriend i jeszcze kilku innych zrodel 1dc to ten z wlasciwym krwawieniem a nie plamienie.
Leemonca dla mnie tez wszystko musi byc zaplanowane i to ze nie moglam zaplanowac ciazy rozwalalo mnie kompletnie. teraz to juz w ogole na nic nie mam wplywu ale zobaczymy. chociaz powiem Ci ze jak bylam dobrze przygotowana i z planem na kolejny cykl to jakos bylo mi lepiej wiec i u Ciebie ten cykl napewno bedzie latwiejszy i z sukcesem!
mychunia ale Ci dziekuje za ten post o pseudomiesiaczce! dajesz mi nadzieje!
Straciatella gratulacje!!! tak czulam ze Ci sie udalo! to tak jak Ci wczesniej pisalam, oszczedzaj sie teraz
Grzanka u mnie tez byly problemy z owu ale sie udalo, co prawda teraz chyba sa problemy z utrzymaniem ale to napewno sie nie wiaze. zmieniaj lekarza i powodzenia! &&&&&
Piaska ja tez plamie a narazie II sa, wiec testuj!
benefica wedlug gina, ovufriend i jeszcze kilku innych zrodel 1dc to ten z wlasciwym krwawieniem a nie plamienie.
a jeśli chodzi o cierpliwość - rozczarowałam się w poprzednim cyklu, więc czekam...
choć od wczoraj nie mogę się skupić, nie mogłam spać nawet
jak do wieczora nic nie będzie, to chyba zrobię test... ostatni cykl powyżej 29 dni miałam wrzesień/październik 2012, więc dawno i nie wiem, czemu teraz to tak się przesuwa 
Trochę wybulę, ale raz się żyje!