reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
centka biedulko ale się nacierpiałaś :-( ale za takie pajace to ja bym chętnie ze schodów spadła :tak: zdrowiej szybko :tak:

lamorela i co z tym Twoim testem???

macadamia
może to powiększony węzeł chłonny albo jakiś ropień Ci się zrobił lub zrost skoro masz to na szwie?

malusiolka to korzystajcie z jutrzejszego czasu razem ile się da :tak: mój A dziś wrócił z delegacji, także weekend też będzie nasz :-p

mamaTomeczka, karola ja miałam konchoplastykę, ale nie ze względów estetycznych (choć nie powiem, taka też by się mojemu kartoflowi przydała :szok:) tylko miałam usuwany polip z zatoki szczękowej i prostowaną przegrodę. Po zabiegu najgorsze było posiadanie w nosie 2 m bandaża zakończonego zbiorniczkiem zrobionym z palca od rękawiczki gumowej :szok: jak wyjęli odżyłam ;-)

A ja mam jutro babskie przedpołudnie... nie nie nie, nie zazdrośćcie mi :-D spędzę je z: moją teściową :szok:, teściową mojego męża i z moją przyjaciółką w szpitalu - jutro jest "Dzień otwarty onkologii" i można bez kolejki zrobić mammografię, usg itp. Dziewczyny z Łodzi - warto, szpital Kopernika godz. 9-14!!! Moja mama np. idzie zrobić mammografię i pokazać onkologowi brzydkie znamię.

Ostatnia edycja:
Najgorsze były dla mnie ze 4 miesiące po bo nie czułam zapachu ani smaku. Wcalale i strasznie się bałam że tak już mi zostanie. W miarę ładnym nosem cieszyłam się trochę ponad rok. A później znowu garbik się powiększył i spiłowane części odrosły. Lekarz mówił że tak się może stać bo nos i uszy rosną całe życie. Mówił coś o ewentualnej poprawce ale jakoś nie zdecydowałabym się chyba na to.

że co? że jak? jak to może odrosnąć? :szok: dzizas pierwsze słyszę, to moze teraz po spotkaniu trzeciego stopnia z 250 kg jeleniem mój garb na nosie zaczyna odrastać :szok: oby nie, oby nie...

aż 4 miesiące nie miałaś smaku i powonienia, oj, strasznie długo, też pamiętam nie czułam jakiś czas zapachu, wszystko było bez smaku i bez zapachu a potem pamiętam jak dziś jak mama usmażyła schabowego, o matko, co to był za zapach, najpiękniejszy jaki kiedykolwiek czułam, a jak smakował, mniam, mniam :-D

z ciekawości napisz mi na priva ile płaciłaś za nos ;-)

Centka dzieki:) ja tez polubilam moja nowa ksywe. Wogole to przykro mi z powodu Twojego wypadku, uwazaj na siebie:* no to jak wstaniesz juz w nocy i rozbierzesz sie do polowy to mozesz to wykorzystac i pokusic:D

centka, i jak ja się teraz rozbiorę przed M? :( Zamiast ładnej różowiutkiej pupy, będzie wielki siniol :szok: Ale powiem, że to Twoja sprawka :angry::-D

benfica, już zazdroszczę Tobie babskiego popołudnia :p Ja to teściową mam na co dzień. Na szczęście w tygodniu widzę ją góra 30 minut, a za to weekendy praktycznie całe :no:

mamaTomeczka, haha! Twój tekst "Przeprosił cham jeden i już jest ok", bardzo mnie rozbawił. Dobrze, że zanim usiadłam Was czytać zrobił siusiu, bo inaczej nie wiem, czy wytrzymałabym :szok::-D:-D

Grzaneczko, a jak jutro będziesz miała jak albo Twój mąż to kupcie na wszelki wielki Reni :)

centka, oby tak było :D Jak wycałuje, to pozwolę w niedziele Tobie znowu na klapsy :D

Grzaneczko <przytul> bidulka :*

Ja Kochane uciekam, bo mąż właśnie wrócił i trzeba coś zjeść, wykąpać się i trochę co nie co musi dzisiaj być :zawstydzona/y::-D Dobranoc :*

reklama
Do góry