reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Centka podwójne dzięki:):) to trzymajcie kciuki w poniedziałek od 9 do 12 (pewnie będę przy końcu bo po mężu nazwisko na S a wcześniej miałam na B:)) i we wtorek o 6 rano:):) dacie radę?:-)

reklama
piaska no to świetne wieści :-D to teraz tylko czekać :-D

cyntia &&& za poniedziałkową betę :tak: oby wszystko było w porządku :happy2:

ulika ja w pierwszej ciąży brałam dowcipnie dość silny antybiotyk, nie wiedziałam, ze jestem w ciąży, a miałam jakieś paskudne zapalenie. Rozmawiałaś z lekarzem? Jeśli wie, że się staracie, to skoro przepisał Ci ten lek, to chyba wie co robi :confused:

Babskie przedpołudnie już za mną, oczywiście mój Królewicz zaparł się, żeby jechać ze mną :-D ale moja przyjaciółka też była ze swoim szkrabem, więc zrobiłyśmy w szpitalu Sajgon i Panamę :tak: No ale jak to mówią: jak nie urok, to sr...czka i usg wykazało, że w mojej prawej pasze się coś dzieje z węzłem chłonnym i będą mi robić biopsję :dry: Do tego @ nadal brak :dry: marzę o tym, żeby się nagle spakować i wybyć na kilka dni na bezludną wyspę, oczywiście z moim Królewiczem :tak:

nie uraziłaś :-) tylko się zdziwiłam, bo to dawno pisałam, a potem któraś z Was mówiła, że jak idę zaraz do lekarza to wtedy najwyżej się mnie przeniesie... nie ważne mogę poczekać do wizyty u gna w poczekalni wszak tak same doborowe towarzystwo :-D

a co do lamoreli to ja zrozumiałam, że jej test wyszedł pozytywny wczoraj....

ja właśnie robię bułeczki do hamburgerów :-)

Ostatnia edycja:
dopiero 4 dni, o matko a mi się wydawało, ze już tak długo :eek: bardzo Cię centka80 przepraszam:zawstydzona/y: jestem ostatnio bardzo zakręcona przez to, że się martwię tym dziwnym krwawieniem i plamieniem :shocked2:

a robala masz obłednego w pierwszym momencie myślałam, że mi coś po monitorze łazi :-D

Ostatnia edycja:
lamorelka, zaraz 16-ta a testu jak nie było, to nie ma. Możesz w końcu oświecić nas, bo trochę się już pogubiłam.

mychunia, lamorelka sama chciała iść do poczekalni z tego co wiem. Raz test był, a później nie był. Raz temperatura w górę, a raz w dół poszła. Mam prośbę nie róbmy waty z mózgów i postarajmy się trochę cierpliwsze być. Ja postanowiłam sobie, że test zrobię dopiero w 50 dc jeżeli takiego doczekam :szok::-D

mamaTomeczka, usiąść na pupę jeszcze mogę :D Nie odzywałam się, bo z M i dziewczynkami byliśmy na zakupach. Całą czwóreczka potrzebowała kurtek na zimę. Mąż fajną czarną sobie kupił, Ja mam płaszczyk do kolan czarny, Oliwka różowy płaszczyk do kolan i Roksanka kombinezon i kurteczką. Jestem bardzo zadowolona z naszego zakupu :) Trochę kasy poszło, ale trzeba się ubrać na zimę.

Ja mam takie szczęście, że się lekko wściekłam na moją starszą córkę, bo się darła i lusterko przez to za mocno położyłam na witrynie i się przełamało na pół :szok: Musiało być trochę pęknięte, bo ja przecież takiej siły nie mam :szok:

Grzaneczko, ucz się Kochana i później napisz co tam u Ciebie :* Ja też zaraz będę uczyć się, sprzątać, prać i z Wami pisać :)

Leemoncia, co tam Kochana u Ciebie? Nie odzywasz się. Tęsknimy :*

centka :* Kochana, mam nadzieje, że uda Ci się naprawić telefon <przytul> A co do listy staraczek, to nie przepraszaj, bo to nie Twoja wina jak ktoś Ciebie wprowadza w błąd. Jeszcze raz spróbuj przeprosić, to ja Tobie dam klapsa, a nie Ty mi :*

Cyntia, wysokiej betki życzę &&&&&& :*

natkusia, poczekaj jeszcze trochę i może akurat II kreseczki będą. Lepiej poczekać nawet 2 tygodnie po spodziewanej @ niż robić codziennie i się denerwować :*

Ostatnia edycja:
podczytuje was na telefonie i juz nie moge sie doczekac jak do was w poniedzialek wroce wiec korzystam z chwili i pisze!

mnie mozna zmienic na 12.11 na liscie bo @ przyszla i to duzo przed terminem. troche mnie to zmartwilo bo tylko 7/8dpo! progesteron niby nie byl zly wiec nie wiem o co tu chodzi.

tekla Tobie jeszcze nie gratulowalam, wiec wielkie gratulacje! zaslugujesz na wiele wiec zycze Ci spokojnej ciazy i cudownego maluszka!

lamorela dziewczyny tu calymi dniami siedza i widze ze sie pogubily czy ciaza jest czy nie wiec ja tymbardziej nie wiem czy gratulowac :p

Malusiolka to zakupy udane:) ja mam kurtke na zime ale na teraz nie mam. Ucze sie caly czas i co jakis czas zagladam do Was, a w miedzyczasie gotuje jeszcze rosol:)

Centka ja tez dam Ci klapsa jak bedziesz przepraszac:)

Na przyszlosc dziewczyny to najpierw sie zastanowcie czy aby na pewno chcecie do poczekalni, bo niepotrzebne zamieszanie sie robi.

Dobra ide dalej kuc:)

Susel - &&&&& za następny cykl!!!

Ostatnia edycja:
centka nie przejmuj się, 3 głębokie wdechy ;-) ja też jestem z tych, co uważają, że jak się powiedziało A to należy powiedzieć B ;-):sorry:

malusiolka
super, że wspólny dzień się udał :tak:

A moje chłopaki śpią :shocked2: wyszłam z domu na godzinę, wracam - a tu biała sala :eek:

reklama
Macadamia- no coś Ty w ciążę chcę zajść i głodówka ?:-D ja miałam zapalenie dziąsła wokół ósemki , miałam czyszczenie dziąsła metodą drastyczną jak dla mnie i mam tam ranę , ósemka mi wychodzi od poniedziałku i w poniedziałek ledwo jadłam ,a od poniedziałku to nic nie jadłam bo nie mogłam buzi otworzyć piłam tylko , w czwartek i piątek miałam czyszczenie dziąsła i przeszło mi , ale mam tam ranę i jem niedużo i same papki żeby mi tam nic nie powchodziło i żebym od nowa nie cierpiała , dlatego więcej piję niż jem , muszę tak wytrzymać do 12 listopada wtedy mam wycięcie fragmentu dziąsła i potem powinno już być ok.

no tak się właśnie zdziwiłam, zapomniałam o tym dziąśle :zawstydzona/y:

Macadamia może sama gulka się wchłonie po kilku dniach. Mojemu mężowi kiedyś po wysiłku wylazła w pachwinie taka gulka i zeszła sama przed wizytą u lekarza.

Dzięki, oby tak było :tak:

Do góry