reklama

Staraczki 2013

Malusiolka nie martw sie dzielna jestes w koncu zdasz!!! Ale kurde cos czulam, ze to nie dzisiaj. Sciskam Cie mocno!!! Kupilam 2 testy strumieniowe w rossmanie i jeden plytkowy w aptece, oby byly szczesliwe:) jeszcze babka sie mnie pyta w aptece co to znaczy, ze o czulosci 10 masakiera:)

reklama
Grzanko a jak się nazywają te o czułości 10? bo u mnie tez mogą nie wiedzieć:no:
z młodą robiłam Qucik View ale on 25, za to był tak czuły ze pierwsza krecha ciążowa wyskoczyła (no ale to w 41dc)

Ostatnia edycja:
kobietka to bardzo maly spadek i nie musi byc ani na @ ani na implantacje, dzisiejsza tempka powinna wiecej powiedziec.

centka ja 18.12 tez pewnie bede w Warszawie bo tam przylatuje wiec do zobaczenia ;-) a dlaczego hormony badasz w PL? ja myslalam o HSG bo za darmo i o tarczycy bo tu mi nikt nie chce lekow dac, ale hormony badalam tutaj.

Grzanka cien napewno bedzie gruba krecha ale teraz lec do apteki!

Kinia a mierzysz codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu? a w ogole to wrzuc do sygnaturki nowy wykres!

Piaska &&&&&&. nie masz kobietko tych czulych testow?

Tak codziennie rano wstaję ok 6:30 i tak od razu mierzę tempkę ;/ jak mi się zdarzy o innej to zaznaczam to wtedy ;/ już wstawiłam, myślałam, że samo się aktualizuje :P

Hejka :-)

co do lamoreli to ja jej nie ufałam od początku i zastanawiałam się czy to nie troll.. :sorry: jej przeszczep, ciągłe problemy, nowotwór mamy itd itp a na końcu huśtawka w cyklu "jestem w ciąży", "nie jestem", "wyszedł test", "nie wyszedł", "przyjdzie @", "nie przyjdzie.." :eek: dobrze, że wyszło szydło zwora.. nie lubię ludzi którzy próbują fałszywie wzbudzać litość.. dla mnie ona jest już spalona :crazy:

Grzanka ja Ci radzę kupić test dobry i go zrobić bo z tymi przeterminowanymi różnie wychodzi :sorry: piękną masz temp więc myślę, że to będzie tylko potwierdzenie :-) :* &&&&&&&&&&&&&

Malena &&&&&& za ćwiczenia! Ja po porodzie ćwiczyłam z Ewą Ch. i w ciągu 4 mscy schudłam 16kg (!) więc ja polecam! :tak:

Malusiolka mocno &&&&&& zaciśnięte! Napisz mi potem priv czy zdałaś bo na forum nie mam jak wejść a dostanę meila :tak:

Wanda myślę, że Twoja choroba będzie wiarygodna ;-)

Agamemnon nie pitol ;-) &&&&&&&&&&&&&&

Ewka łaps.. łaps.. łaps.. :-D obyś nie miała tych objawów ciążowych negatywnych jak najdłużej ;-)

Kinia też mam takie wzburzone wykresy.. nie martw się, to chyba nic złego :-)

Conti rzeczywiście wykres masz szalony.. poczekaj jeszcze jaka będzie jutro temp :tak:

Lecę zaraz do pracy.. Buziaki :*

Oby oby :)

Ja tam widzę - super!!!!

Nie zdałam ;/ Cholerny ten jeden punkt. Znowu 67 ;/ Idzie się załamać. Jak ktoś mi nie wierzy, kto mogę nawet zrobić zdjęcie i pokazać kartę egzaminu ;/ Głupie testy :no::-(

Później napiszę, tylko teraz trzeba ogarnąć w domu.

Ehhhhh.... niefajnie, ale następnym razem to już musi się udać i koniec kropka :*

Malusiolka buziaki :* Tylko się nie załamuj! Powiedz ile kosztuje ponowne przystąpienie do egzaminu? Zapisałaś się na kolejny?? Grzanka, u mnie też babka ostatnio w aptece oczy wielkie robiła jak chciałam test o czułości 10 :P

kinia no u ciebie to rzeczywiscie Himalaje:szok:, pare dni nie mierzylas, wiec trudno cos wyczytac z tego wykresu.

No właśnie kilka dni mi się zdarzyło nie mierzyć ;/ ale i tak wykres po prostu zabójczy. Dzisiaj też spadek tempki, ale śluz jakby mega płodny aż się zdziwiłam jak do łazienki weszłam. A mąż dzisiaj wrócił o 13 z pracy (po 18h) poszedł spać, wstał o 18 i właśnie wychodzi do pracy ;/ może jutro coś się spożytkuje...

reklama
julia, fajnie masz. Też chciałabym oddzielne wejście i oddzielną kuchnię. Na szczęście mamy oddzielną łazienkę, ale kuchnia też przydałaby się, bo tak często się widzimy i się strasznie wtrącają do wychowywania moich dzieci.

Grzaneczko, ładną kreseczkę widać. Ale czekamy jutro na teścik drugi i liczę na Twoje II kreseczki :*:* &&&&&& mocno :* A mi się wydaje, że mam trochę większe piersi. Tylko, że się nie nakręcam, bo nie chce rozczarowania jak w poprzednim cyklu. Nawet dzisiaj zastanawiałam się nad kupnem testu, ale się powstrzymałam. Może to też być oznaka, że zaraz @ przyjdzie. Na dodatek odczuwam w prawym boku takie coś jakby mnie kolka łapała. I dzisiaj u mnie 29 dc, a u Ciebie który?

Piaska, Benfica &&&&&& za II kreseczki :*

wiikki, u mojej Roksanki zaczęły wychodzić 4 dwójki i już je widać i na dodatek 2 górne czwórki. Może dlatego nie śpi w nocy na dodatek w dzień ciągle marudzi.

Leemoncia, nasz Kochany Byczku :D :* Dzisiaj jakoś udało się spędzić razem czas. Po egzaminie pojechaliśmy do fryzjera, później drobne zakupy, do mojej mamy w odwiedziny, bo dawno jej nie widzieliśmy, a później mieliśmy trochę czasu w domku zanim rodzice przyjechali :)

Miiss, Ty chcesz dziewczynkę, a ja chłopca. Ale jak urodzi się dziewczynka kiedyś to też będę szczęśliwa. Oby zdrowa dzidzia:) A poza tym gratuluję :*

agamemnon, na szczęście tylko 30 zł, ale za to praktyka 140 zł. Już 120zł poszło na teorię.

centka :*:* W testach, które robię są inne pytania. Żadnego w 3 egzaminów nie miałam wcześniej w ogóle na swoich testach w domu. A jak zapytałam się egzaminatora po egzaminie, gdzie mogę sprawdzić swoje błędy, to on, że nie wie. Dostaniemy tylko kartę z numerami pytań, za ile było pytani i czy dobrze odpowiedziałam. Bądź teraz mądry i weź się domyś jakie pytanie było z numerem 14 (1157),16 (3434) i 18 (3662), bo tu akurat miałam po 0 punktów ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry