• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Malusiolka
nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak te testy teraz wygladaja, ale ponoc sa tez pytania typu jakie wymiary ma tablica rejestracyjna :eek: Czego w ogole nie potrafie pojac. :no:Mysle ze dasz sobie rade! Powiedz nam ze juz zdalas jak bedziesz kolejnym razem tylko w dzien wczesniej napisz zebysmy kciuki trzymaly to wtedy caly arsenal przygotujemy i zdasz!!:tak: Co do mojej pracy to dziekuje , wiem co mnie jutro bedzie czekalo. I chyba dlatego ze wiem, bardziej sie denerwuje. No ale , ide na zywiol co bedzie to bedzie, swiat sie nie zawali ;-)

Nie mniej jednak prosze o kciuki :-)

Grzanka to ja z ranca zagladne ;) ale to juz tylko formalnosc :)

Tekla
bedzie dobrze zobaczysz :tak: Jeszcze zatesknisz za bezobjawowym ciazowaniu ;-)i duzo odpoczywaj pamietaj! A bedziesz miala jakis szew zakladany czy cus? Bo w sumie nie wiem za bardzo co bylo przyczyna twojego poprzedniego porodu... Jesli nie chcesz mowic nie mow, szanuje to :tak:

Ide myc mlodego

reklama
centka, dziękuję :* Słyszałam, że tam u Was łatwiej jest zrobić prawko niż tutaj. Ponoć od nowego roku ma być łatwiej, ale wiele osób mówi, że tylko przy praktyce, a teoria ma być cały czas taka sama. Najgorsze dla mnie było, to że ja byłam w połowie testu, a egzaminator na głos mówił dla niektórych, że mogą już zapisać się na praktykę, bo udało im się zaliczyć. to bardzo stresuje ;/

Miiss, z ta tablicą to miałam w domu te pytanie, a na egzaminie nie trafiło mi się. Kciuki będę trzymać &&&&& :*

Ostatnia edycja:
malusiolka no kurka :no: to chyba jakaś zmowa jest :no: ale bądź twarda, nie poddawaj się :happy: w końcu się uda :happy:

Dziewczyny... ale jaja...
Zdjęcie0046.jpgZdjęcie0048.jpg

przepraszam za jakość, ale to z telefonu :-D dziś mam 49dc, do 17/18dc ovu nie było, potem nie sprawdzałam, śluzu płodnego nie było, w 30/31dc test wyszedł negatywny, 5 dni temu miałam usg przezpochwowe i oprócz tego, że endometrium miało 16mm i jeden jajnik był zauważalnie większy od drugiego (ale za duże to nie były), to nic nie wykazało :szok: dr na tej podstawie stwierdził, że @ będzie lada moment :szok: ale, że po tym dupku nie dostałam @, że mnie (.)(.) bolą i mam takie nabrzmiałe, że mnie ostatnio bieganie męczyło, że wczoraj na kolację zjadłam bułkę z białym serem, miodem i ogórkiem kiszonym i zagryzłam kabanosem, no i w końcu, że mnie susel namówił - ZROBIŁAM WŁAŚNIE TEST :szok:
Jestem w szoku :szok: i pytam - jak, gdzie, kiedy? Na razie mi nie gratulujcie, bo jutro pójdę na betę, bo aż mi się wierzyć nie chce :szok: nawet nie wiem, który to może być tydzień... nawet A nie powiedziałam, powiem dopiero po becie :-D

Załączniki

• Zdjęcie0046.jpg
    Zdjęcie0046.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 77
  • Zdjęcie0048.jpg
    Zdjęcie0048.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
centka no gdyby jeszcze nie to usg, to może bym jakoś bardziej pomyślała, ale to już kompletnie uśpiło moją czujność :-p bo wg ostatniej @, która była 4.09 i to taka oszukana, bo wywoływana duphastonem, to w dniu usg było skończonych 6tyg :szok: więc ta moja ovu czy cokolwiek mi się zadziało, musiała być sporo później :szok: ja się teraz zastanawiam, bo z 10 dni temu zaczęłam pić zioła o. Sroki, tak od czapy, nie od początku cyklu tylko teoretycznie pod koniec i myślę, czy te zioła przypadkiem nie mogą fałszować wyniku :confused: jutro idę na 7 na betę, bo znalazłam jakieś lab, co od 7 pobiera krew, ja teoretycznie powinnam być na 7 w pracy, ale mam jeszcze 30min nadgodzin do odebrania, więc skorzystam. I zobaczymy. Jeszcze nie dzielę skóry na niedźwiedziu :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry