Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wymiatasz na maxa na tym forum
&&&&&&& za jutrzejszą betę! Ale jajka
ale na marginesie.. co to za lekarz? 
fajnie, że tak zareagowała
:* posyłaj mi tu fluidy! ;-)

A Tym co jeszcze nie ujrzały to trzymam mocno kciuki, żeby ujrzały jak najszybciej 

później zmienił zdanie bo temperatura mi spadła i nie wyznaczył nic więc nie wiem czy będę miała czy może już miałam
no nic czekam dalej...
mam plamienie, na usg w 10 dc nnie zanosilo sie ze jakas owu bedzie. Sama nie wiem co mam myslec co sie ze mna dzieje, czy to po tych ziolach o. Sroki? Boje sie isc jeszcze raz do tego gina, bo dziwny byl 

karola i piaska to tak z mysla o was (i dla innych babeczek tez), znalazlam cos ciekawego, moze ta wiedza sie przyda!
2. ZIOŁA O. KLIMUSZKI - mieszanka antyzrostowa, likwidująca stany zapalne w jajowodach i jajnikach, pobudzająca pracę jajników, stabilizująca układ rozrodczy Skład - wszystko po 50 gr:
szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
3. ZIOŁA O. KLIMUSZKI wszystko po 50gr:
kwiat jasnoty białej
liść mącznicy
liść rozmarynu
liiść pokrzywy
ziele rdestu ptasiego
ziele drapacza
ziele przywrotnika
kwiat kasztanowca
korzeń mniszka
owoc róży
Dawkowanie 2 i 3 mieszanki:
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową mieszanki ziołowej, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić 3 razy dziennie po szklance przed posiłkiem."
Tekst pochodzi z: "Wróćmy do ziół leczniczych" O. Klimuszko