reklama

Staraczki 2013

anncka witaj :-D rozgość się :-D życzę, żeby to był szczęśliwy cykl ;-)

grzanka ja nic nie mówię :-D:-D:-D

susel byłam na badaniu punkt 7:00, ale wyniki dopiero jutro po 15... :confused2: buuuuuuu :confused2: ale akurat to było jedyne laboratorium czynne od 7 i blisko mojej pracy :baffled: więc muszę się uzbroić w cierpliwość :baffled: oczywiście nie wytrzymałam i wczoraj powiedziałam mojemu A :-p stwierdziłam, że co będzie to będzie - wiedzieć musi :sorry: ale jestem dobrej myśli :happy:

Najgorsze jest to, że jutro z pracy mamy pomiary w szpitalu przy izotopach :-( i ja mam jechać :no: i biję się z myślami, czy powiedzieć dziś kierowniczce czy nie... :baffled:

reklama
hej hej!
benfica
- SUPER!!!!!! Ale czad :-D Normalnie chciałabym widzieć Twoją minę jak zrobiłaś testy :-)

Cyntia kochana, trzymaj się! Będzie wszystko dobrze, no musi przecież być. Przytulam :*

Grzanka (swoją drogą inteligentnie doszłam wczoraj do wniosku, do kogo centka pisze tościku :-p) ja tam już tak lekko, tak wiesz, nieśmiało napiszę g r a t u l u j e :happy:

Mnie dzisiaj obudził łomot w krzyżu, zabolało i myślałam, ze juz mnie potopiło ale jeszcze nie. Zrobiłam test, oczywiście jedna krecha, temp też spadła (swoją drogą jak mam mieć takie skoki temp na wykresie w nowym cyklu to ja dziękuje bardzo :wściekła/y:) więc już bez biadolenia czekam na jutrzejszą @ i wiecie co? Jestem tak wkurwiona już, że hej. Ale nie, że przyjdzie @ ale że nie wiem kiedy teraz znów się zgram z M na dni płodne aaaaaaaaaaaaaaaaa aż mi się drzeć chce :angry: No natury nie oszukam przecież, wiatropylnie też nie dam rady to czyli co? No nico, no lipa. Nawet jakbym chciała jechać do niego to nie mam jak bo trzeba domu pilnować i w piecu palić bo to okres kołozimowy. Koniec, to już jest koniec

Benfica moim zdaniem powinnaś powiedzieć bo tu ewidentnie wskazuję na fasolkę :-) a jakby coś się stało (odpukać) t będziesz sobie wypominała.. Izotopy są poważną sprawa. &&&&&&&& za betę!

Grzanka Kochana na strumieniowym Ci wyszła ciemniejsza b pewnie jest czułość 10 a zwykłe są 25 :-) jak są kreski to ja już GRATULUJĘ! :*

Agamemnon przykro mi, że @ wielkimi krokami się zbliża.. może nie będzie tak źle a Ty panikujesz? Głowa do góry i proszę mi się tu nie załamywać!!

Anncka witaj :-) rozgość się i życzę powodzenia!

Piaska oby wredota nie przyszła.. a SIO!!

Mychunia &&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę! :-)

ale mi się dzisiaj nie chce iść do pracy.. :confused2:

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII, Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Arcala - @ 17.10

Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela, agamemnon

Grzanko właśnie odkopałam test który wczoraj wrzuciłaś i szczerze mówiąc nie ma co czekać z gratulacjami bo tą II kreskę widać, a na dzisiejszym teście to już bez wątpienia ta kreska jest ciemna :tak: więc zapraszam na czerwcówki 2014 :-), ale się cieszę :-D jakbym to u siebie zobaczyła II :-D

witajcie

Grzanka no to teraz wszystko jasne ;) super :)

Benfica &&&&& za wysoką bete

Agamemnon :( przykro mi że temo spadła

Piaska &&&& oby małpa nie przyszła

Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty pani rehabilitantki, pokazała nam jak sie "obchodzić " z Nadusią, zeby jej jeszcze nie sadzać i w ogóle było bardzo sympatycznie, musimy z nia ćwiczyć i czekać na naszą kolej.
A ze starankami teraz ciężko, bo są mecze, no ale mi to wytłumaczenie, mężowemu powiedziałam, że w meczach są porzerwy i ma to odpowiedniu wykorzystać, bo jak nie :angry:

Dzis znów piękny dzień, mam wizytę 2 letniego chrześniaka wiec szybko zleci. Trzymajcie sie i miłego dnia

Dziewczyny po prostu się stresuję czy testy mnie nie oszukają, sporo takich przypadków już było. W piątek pójdę na betę i wtedy oficjalnie będzie ok? Jeśli wyjdzie. A poniżej dzisiejszy test.

DSC06283.jpg

Załączniki

• DSC06283.jpg
    DSC06283.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 100
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry