reklama

Staraczki 2013

reklama
Gratulacje dla tych z II kreseczkami i kciuki za spokojne 9 miesięcy:)

starłam się Was z wczoraj nadrobić, ale czas goni, a dzis popołudnie poza domem. Mój M wymyślił, że zaczynamy żyć aktywnie:) dziś basen:) a potem do znajomych, bo w końcu dzieciaki ich wyzdrowiały i możemy się zobaczyć;)

Autko wróciło, śladu nie widać, jeździ prosto, więc się cieszę:) teraz MUSI się zacząć układać, jutro do lekarza, więc też mam nadzieje,że jakoś coś zaczniemy wiedzieć więcej:)

Grzaneczko, wiedziałam!! Gratulację :*:*:*

anncka, witaj wśród nas :) Trzymam &&&&& za staranka :)

A umie na razie @ brak. Na ranem strasznie brzuch mnie bolał i myślałam, że @ przyjdzie, ale to zatrucie. Mozzarella mi zaszkodziła (pierwszy raz), jadłam ją przed snem. Kochane, jak Was tak czytam i patrzę na Wasze II kreseczki, to aż mi się serce kraja :( Lekka zazdrość jest. Może jeszcze kiedyś ja też je ujrzę.

Ostatnia edycja:
Kochane, jak Was tak czytam i patrzę na Wasze II kreseczki, to aż mi się serce kraja :( Lekka zazdrość jest. Może jeszcze kiedyś ja też je ujrzę.
Cos w tym jest......też się ciesze tu razem z dziewczynami ale jakoś tak mi przykro, że ja nie mogę dołączyć do tego grona :( W ogóle straszne jest to, że tyle to wymaga czasu no i ta niewiedza, dlaczego sie nie udało. Ech

Zrobiłam dzisiaj znów zapiekankę ziemniaczaną. Syn miał zachciankę więc niech ma :tak:
Za tydzień mam zamówienie na pierogi ruskie. 200sztuk muszę machnąć :happy:

mamaTomeczka ty uważaj na tym aresie, bo nam kiedyś kompa policja zabrała.

benefica ładny teścik :)

Cyntia przykro mi. Mój organizm za każdym razem sam się czyścił, więc nie wiem jak taki zabieg wygląda. Ja jednak mimo to zawsze czekałam z 2 cykle.

anncka witaj

Malusiolka przykro mi, że nie poszło z tym egzaminem.

Mnie brzuchol boli i czuję jak @ się zbliża. Dziś mam 23dc, a cykle mam zazwyczaj od 23-28 dni, chodź ostatnie 3 miesiące były 23, 24.

reklama
Grzanka piekny ten test i nie wydaje mi sie ze moglby tu byc jakis blad, ale skoro prosisz to jeszcze nie gratuluje. i jeszcze mi powiedz ze tak jak benfica o piatkowej becie dowiesz sie w sobote, albo nawet w poniedzialek? naucz mnie tej cierpliwosci ;-)

benfica strasznie dlugo zastanawiaja sie nad ta beta, ale w takim razie czekamy do jutra! &&&&& ale mysle ze przy takim tescie to bedzie wysoka.

agamemnon pozno zaczelas mierzyc tempke wiec ten spadek jeszcze wiele nie oznacza. o jakiej czulosci masz testy?

malusiolka i agamemnon jak ja was rozumiem...
wiekszosc dziewczyn ktore poznalam tutaj 5 miesiecy temu sie wykrusza, a ja tu zapuszczam korzenie. a wczoraj odnalazlam ten okropny test z poprzedniego cyklu z falszywymi dwoma kreskami! wyrzucilam od razu, ale przykro troche. do tego znana wam wszystkim historia, kolejna kolezanka jest w ciazy i to z chlopakiem z ktorym jest od miesiaca!!! jak one robia te wpadki? no ja nie wiem, naprawde.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry