reklama

Staraczki 2013

Mój to jest trochę niedomyślny, bo ja miałam dla niego przygotowaną fotoksiążkę ze zdjęciami od początku ciąży z Gabrysiem, poprzez poród i nasze wspólne życie i na końcu był obrazek: 2 bociany - jeden niosący dziewczynkę, drugi chłopca a pod spodem refren głośnej ostatnio piosenki: "Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało! Będzie głośno, będzie radośnie, znów przetańczymy razem całą noc!" :happy: I on tak oglądał, oglądał, jak doszedł do końca to zaczął się śmiać, czy myślę, że teraz będzie dziewczynka :eek: ja zrobiłam głupią minę o co chodzi i spytałam, czy aż tak niedomyślny jest :eek: i dopiero załapał :-D ale bardzo się ucieszył, już planował jak to będzie, jak urodzę :eek: no ale wybaczam mu gapowatość, bo to ja uśpiłam jego czujność, bo kilka godzin wcześniej rozmawialiśmy o moich badaniach hormonalnych itp... :-p

reklama
Leemoncia, to tymczasowe. Mam nadzieje, że coś mi się niedługo miłego przytrafi :) A co do obiadków, to lubię gotować. Poza obiad dwudaniowy robię jak mnie coś najdzie, a dzisiaj jest taki dzień :) Rosołek będę mieć na dwa dni i jutro będzie trzeba coś wymyślić na drugie danie :) Kochana, niedługo uda Ci się zobaczyć II kreseczki zobaczysz. Życzę Tobie z całego serca :*:* &&&&

centka, kciuki za to abyś została szybciutko mamą. Będziesz super mamusią :D:* Taką mamę jak Ty chciałabym mieć :zawstydzona/y::-)

mamaTomeczka, lepiej się czuje po serku. Ale M dzwonił niedawno i jego też coś od serka wzięło ;/ Cały dzień w pracy. Dobrze, że w plecaku ma stoperan.

ewka, poprosimy teraz fluidy :D :*

Grzaneczko, czekamy na wieści jak Twój mąż przyjął wiadomość, że będzie ojcem :*

benfica, fajnego masz męża :-D

U mnie za każdym razem mąż parę minut po zrobieniu testu dowiadywał się o ciąży :) Teraz bardzo czeka na trzecią koleją szczęśliwą wiadomość :)

Ostatnia edycja:
hejka laski

u mnie po ptakach czekam na @ , tym razem się nie udało co widać po wykresie , temperatura się obniżyła i jest niby na stałym poziomie ,ale to pewnie kwestia czasu kiedy spadnie także to nie mój cykl ,ale nie ma tego złego jak to się mówi za chwilę rocznica ślubu i będę mogła spokojnie świętować i posmakować mojego ulubionego jacka danielsa z colą ;) a za Was nieustanne kciuki kochane moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Benfica - aleś się wystarała dla tego chłopa swojego. Ja tam się nie cackałam, jak zobaczyłam wynik testu byłam w takim szoku, że od razu do niego zadzwoniłam i mu powiedziałam. Nie będę tu pisać jak zareagował i co powiedział, bo to niecenzuralne, jaką miał pierwszą reakcję :-D:szok::-D

reklama
Anncka witaj po tej stronie mocy!
Grzankaa, Benficia &&& za bete!
Malusiolka! Na pewno zobaczysz i Ty II, wydaje mi sie ze teraz wszystko przez stres i nerwy, ale na pewno bedzie dobrze! Moze juz jest tylko jeszcze o tym nie wiesz!!! Ja nie testuje, w tym tygodniu podobno ma byc owu, wiec sie przytulamy. Juz nie codziennie jak wczesniej tylko co drugi dzien. Dzisiaj kolejna porcja bedzie dolewana. Najgorzej ze maz chodzi na nocki i przytulanki mamy wtedy jak dzieci sa zajete soba. Takze testu nie robie przed spodziewana @ i nie patrze juz na zadne oznaki ciazy, bo to u mnie w glowie za bardzo ostatnio siedzialo. Wiesz 2 dzieci zrobilismy za pierwszym razem i wydawalo mi sie ze teraz tez tak bedzie. No coz nie te latka.
Susel wpadki trafiaja sie wtedy kiedy nie chcemy, nie myslimy o tym, a tak jakas blokada czy co nie pozwala. Co ciekawe ja cale zycie z moim mezem sie zabezpieczalam tylko prezerwatywami i nic sie nie przytrafilo, gumka nie pekla. Raz mialam przygode jak nam spadla, ale mialam przeczucie i sprawdzilismy. Szukalismy wszedzie i nic... co sie okazalo zostala w srodku. Maz sie ze mnie smial i do dzisiaj mi wypomina jak powiedzialam "ide ja wysikac " bo nie chcialam powiedziec ze ja wygrzebie, bo jak to brzmi :rofl2:. Suselku wszystkim nam sie uda, zobaczysz! &&& za Ciebie bardzo mocno kciuki! A moze poprostu czekasz na mnie zeby byc razem na watku ciazowym :cool:
Centka nie wiem czy przeczytalam priva ale golab juz do Ciebie leci :-)
Uciekam gotowac obiad :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry